Youth Skincare: Moisture Lock Day Cream menghidratkan kulit wajah.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Youth Skincare: Moisture Lock Day Cream menghidratkan kulit wajah.

Youth has no age ❤.

Kalau diikutkan rasa lemau pagi tadi, memang terbongkang je la atas katil. Membuta! Tapi ingat balik 5 rules..5, 4, 3, 2, 1….bangun!
.
Prepare for lunch & bawang-bawangan untuk masak semasa weekdays. Bukan “membawang” ye ?. Ini betul-betul blend dan choping bawang merah & bawang putih. Menjimatkan masa utk memasak gitew ?. Mujur ada choper dari tupperware. Senang keje mencincang ?
.
Jam 10pagi siap dan gambar tu la outcome nya. Kemas rumah, rehat dan terus lunch walaupun jam baru menunjukkan 11 pagi. Apa nak buat, cepat benor rasa “kelaparan” di waktu coti2 ni ??.

Bawang-cincang


.
Youth has no age caption kat mug tu. Teringat blom pakai Youth Skincare hari ni…walaupun dok rumah, kena pakai jugak moisturizer LOCK DAY CREAM ni. Bukan apa kulit kena sentiasa lembap dan dijaga. Tambah hormon tgh tak seimbang. Jerawat kecik tumbuh melata ?‍♀?‍♀. Biar umur bertambah tapi jiwa sentiasa muda & bersemangat. Right?
.

Apa yang best tentang Moisture Day Lock Cream ni?

ACTIVE CELLULAR HYDRATION TECHNOLOGY

Teknologi khas direka untuk produk terbaru YOUTH iaitu Moisture Lock Day Cream. Canggih weh teknologi ni. Menggabungkan 3 ramuan hebat yang dibuktikan secara klinikal untuk memberikan kesan penghidratan kulit sehingga ke peringkat sel.

BACA JUGA  Doa Solat Dhuha (Lyric) - Unic

1.  Ekstrak kaktus mampu menarik lembapan di sekeliling dan menarik ke lapisan luar kulit untuk menjaga lembapan kulit.

2.  4 bentuk unik Hyaluronic Acid yang berbeza berat molekul agar menepati kepelbagaian jenis kulit berfungsi untuk membekalkan lembapan di setiap peringkat lapisan kulit.

3.  Squalene dari sumber pokok tebu yang melindungi dan memerangkap lembapan dalam kulit.

Gabungan 3 ramuan hebat ni lah yang terbukti dapat menjamin penghidratan sehingga ke tahap maksimum. Goodbye to dry skin. Apabila kulit wajah sentiasa lembap, ia akan jadi lebih sihat dan apabila nak apply apa-apa make up pun senang sangat.

Baca lagi : http://www.shaklee.com.my/products/healthy-beauty/youth-moisture-lock-day-cream/

Produk youth skincare adalah berasaskan kuasa botanikal dan bebas dari bahan kimia yang merbahaya. Jadi ianya selamat digunakan dan semestinya memberikan hasil yang terbaik.

Hubungi saya untuk maklumat lanjut berkenaan produk, menjadi ahli dan menjana pendapatan sampingan bersama shaklee.

Fatin Hamzah 0175438337
Pengedar Shaklee Meru Klang
.
#pengedarshakleemeruklang
#alfatehbiz
#polluxbiz
#youthskincare
#youthhasnoage

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Leave a Comment

Related Posts