Saturday, December 5, 2020
HomeYouthYOUTH PRODUK PENJAGAAN KULIT WAJAH YANG TERBAIK

YOUTH PRODUK PENJAGAAN KULIT WAJAH YANG TERBAIK

Youth Produk Penjagaa Kulit Wajah Yang Terbaik

YOUTH bukan produk penjagaan yang calang-calang. Tak main pakai timbang kilo okeh. YOUTH dihasilkan melalui penyelidikan selama 8 tahun. Hanya BAHAN-BAHAN YANG TERBAIK
sahaja digunakan dalam menghasilkan YOUTH.
Bagus akak ni buat video tentang produk timbang kilo. Memberi kesedaran dan peringatan kepada semua.
Ok lah. Nak tanya anda semua tahu tak apa keistimewaan YOUTH ni?
 
1. YOUTH dihasilkan selepas 8 tahun kajian dan mempunyai 8 patent dan  8 patent pending.
 
2. Terbukti melalui kajian klinikal bebas dari 1500 jenis bahan kimia merbahaya.
 
 
3. Sesuai untuk semua jenis kulit tidak kira yang berminyak mahupun kering. Highly recommended bagi yang berumur 30 tahun dan ke atas.
 
4. Keputusan ujian klinikal menunjukkan 100% wanita yang menggunakannya memiliki kulit yang lebih muda.
 
 
5. Produk ‘Vegan’ – tidak mengandungi bahan berasaskan haiwan. Bebas kekejaman ke atas haiwan. Ia tidak menjadikan haiwan sebagai bahan ujian.
 
6. Bebas Gluten
 
7. Hipoalergenik
 
8. Non-Comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori)
 
9. Diuji oleh ahli oftalmologi
 
10. Diuji oleh ahli dermatologi
 
 
 
Walaupun ianya dicipta dari bahan semulajadi, 100% Vegan, bebas dari 1500 bahan kimia merbahaya, tapi ia berupaya memberikan keputusan yang positif seawal 7 hari penggunaan YOUTH.Pasti kita akan dapati ada perubahan kepada kulit wajah.
 
YOUTH memberikan harapan dan berita gembira bagi mereka yang mempunyai masalah kulit wajah seperti :
  1. rosak akibat produk muka yang berbahaya
  2. kulit muka tua dari umur sebenar
  3. tekstur kulit yang tidak cantik
  4. muka yang tidak berseri
  5. kulit muka yang kendur
  6. jerawat
  7. jeragat
https://cheryljohnny.blogspot.my/2018/03/struktur-kulit-semakin-baik-dalam-masa.html
Sebab itu ramai yang mengatakan YOUTH IS HOPE ????
Anda berminat dengan YOUTH?
Boleh contact che fatin ye
0175438337
See you in my next entry.
Your trusted SID
“Ummi Suka Sihat & Cantik Yang Tulis”
BACA JUGA  Nutrisi lengkap untuk kesihatan kulit wajah

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Kelesuan Adrenal: Punca dan Cara Atasi

Adrenal fatigue?Kelesuan Adrenal? Pernah dengar tak tentang perkataan tu? Mungkin anda juga mengalaminya tapi tak tahu itu adalah masalah kelesuan Adrenal kan.Jom kita ikuti sedikit rumusan...

Vitamin untuk keperluan badan

Assalamualaikum semua. Salam Jumaat penuh barokah. Topik kita hari ini adalah...Mengapa Vitamin penting untuk keperluan badan Sedikit perkongsian ilmu vitamin asas saya share untuk korang...

Formula Menjemput Rezeki

Formula Menjemput Rezeki : (copy & paste) 1. DHUHA. Jika kita selalu buat 2 Rakaat, sekarang ubah lebih rakaat. Makin lama makin meningkat. Selepas Solat Dhuha...

Pengalaman bersalin di Hospital Shah Alam 2020

Kahwin di usia yang lewat Che Fatin mendirikan rumahtangga dengan jejaka pilihan keluarga di usia 29 tahun. Masa tu masih berkhidmat di Sabah Negeri Di...
BACA JUGA  Penjagaan Kulit Wajah Terbaik dari Youth Shaklee