Vivix-pilihan-nombor-satu-saya

Suplemen shaklee pilihan saya

Terdapat banyak suplemen di pasaran. Pilihan anda? Kalau tanya saya pastilah suplemen shaklee pilihan saya. Ianya selamat, semulajadi, berkesan dan ada landmark study lagi tau.

Shaklee ada pelbagai produk di pasaran. Sebagai ejen atau pengedar shaklee yang berdaftar serta pengguna produk, saya memang telah mencuba kesemua “Top 10 Best Seller” ni. Jadi saya share sikit manfaat yang saya perolehi daripada produk-produk tersebut.

Suplemen shaklee pilihan saya

 

1. VIVIX – antioksidan tinggi yg mampu memberikan tenaga, menyembuhkan luka, mengawal paras gula dalam badan, kulit lebih cantik dan awet muda gitu serta badan rasa lebih segar kerana vivix juga berfungsi membuang toksik dari badan.

Vivix-pilihan-nombor-satu-saya
Vivix pilihan nombor satu saya

2. ESP – mengawal gastrik, bole alas perut ketika berasa lapar pada waktu awal pagi dan tengah malam, menghasilkan EBM yang berkuantiti & berkualiti, mencantikkan kulit, rambut dan kuku.

Energizing-soy-protein
Energizing soy protein

3. OMEGA GUARD – sangat baik bagi batuk berkahak. Anak-anak saya pun sukakannya. Baik juga untuk perkembangan otak anak-anak. Sel cepat berhubung hihi.

Omega-Guard-Shaklee
Omega Guard Shaklee

4. SUSTAINED VITA-C PLUS – kulit lebih flawless, jerawat makin hilang, gatai resdung pun makin berkurangan.

 

Sustained-release-Vita-C-shaklee
Sustained release Vita-C shaklee

5. OSTEMATRIX – ni pun perlu untuk merawat gastrik. Ohsem sungguh. Sakit belakang, sendi dan lutut pun sesuai.

Ostematrix-shaklee
Ostematrix shaklee

6. ALFALFA COMPLEX – ofkos untuk milk booster. Mula2 dulu susah nak telan sebab rasa herba. Lama2 makin best dan tak bole miss.

Alfalfa-Complex-herba-moden
Alfalfa Complex Shaklee raja segala herba

7. VITA-E COMPLEX – parut dan jeragat makin pudar serta tumit pecah makin pulih.

Vitamin-E-Complex
Vita E Complex

8. VITA-LEA – sumber zat besi terbaik. Bagus untuk hb. Juga cepat sembuhkan luka kerana 2 biji vita-lea bersamaan dengan sebiji zink.

Vita-lea-multivitamin-terbaik
Vita-lea multivitamin terbaik

9. COLLAGEN POWDER – kolagen yang diperlukan oleh badan bolehlah top-up dengan collagen powder ni. Sakit lutut pun sesuai. Untuk kulit mulus lagilah sesuai.

kulit-makin-anjal-dengan-collagen-powder
Testimoni pengguna collagen powder shaklee: kulit makin anjal

10. LECITHIN – elak bengkak susu. Memang best. Pastu lecithin ni adalah ejen pengemulsi lemak. Jadi nak kurus secara sihat boleh add-on lecithin dalan diet harian anda.

Lecithin-adalah-pengemuls-lemak-yang-berkesan
Lecithin adalah pengemulsi lemak yang berkesan

Sebenarnya banyak lagi manfaat dari produk2 tersebut. Bergantung pada badan individu jugak. Kena ingat ini adalah suplemen yang melengkapi zat yang kurang dalam badan. Jangan komplen, dah amik suplemen tapi sakit tak sembuh pun. Kalau difikirkan ubat pun begitu juga. Ambil masa untuk sembuh kan.

Jadi nak tahu kelebihan produk ni? Perlukan konsultasi?
click je wasap link berikut http://fatinhamzah.wasap.my

Fatin Hamzah ID1094300 Pengedar Shaklee Anda

PengedarShakleeMeruKlang

CARA ATASI SELESEMA

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *