Saturday, December 5, 2020
HomeBisnes shakleeSHAKLEE BISNES TERBAIK UNTUK SEMUA

SHAKLEE BISNES TERBAIK UNTUK SEMUA

Assalamualaikum.

Hari ni nak share sikit apa itu 3C dalam Shaklee.

Pollux

 

Haa kome tau ke idok ape 3C tu?

Meh sini che fatin nak khabo satu persatu bior kome paham hihihi. Maap le ye sekali sekale gune bahase ibundaku.

Sebab apa Shaklee pilihan bisnesku? Sebab ia adalah bisnes terbaik untuk semua.

CASH Bonus
Siapa yang rajin berusaha pasti mendapat ganjarannya. Betul tak? Dalam bisnes shaklee ni pun sama. If you work hard, ?you will earn more bonus.?
Macam mana nak dapat bonus ni?

Bonus tu dikira berdasarkan unit volume (uv) setiap bulan. Minimum 150uv untuk dapat cash bonus iaitu 5% dari jualan kita. Maksimum boleh sampai 21%. Siapa yang rajin tu, akan dapat 2, 3 atau 4 angka bonus.  Malahan ada yang boleh cecah 5 angka ke 6 angka tau. Memang salute la yang maintain bonus 6 angka tu.

CAR Bonus
Shaklee akan bayar cash untuk kereta idaman kita tapi kena capai syarat kelayakan la kan.
Jangan salah paham pulak yang Shaklee akan bagi sebijik kereta. No..No..No. Sebenarnya Shaklee akan bagi dalam bentuk CASH untuk bayaran ansuran bulanan kereta. Paling rendah RM500 sebulan. Nak capai CAR bonus ni, GUV kena besar. Maknanya empayar bisnes kena besar dan kukuh. Tiada istilah “payung” dalam shaklee ni. Maknanya pukul rata semua. Kalau kita sebagai leader malas dan tidak capai UV minima, jangan harap la akan dapat bonus. Tidak boleh goyang kaki dan harapkan downline saja untuk buat sales. Kena sama-sama berusaha untuk capai target.

CONVENTION Bonus

 

Untuk layak ke mana-mana convention Shaklee atau BERCUTI di luar mahupun dalam negara, termasuklah mengerjakan UMRAH, point terkumpul mestilah cukup.

 

 

BACA JUGA  Kepentingan Kolagen Kepada Sakit Sendi
Untuk tahun 2018, shaklee menawarkan hadiah percutian percuma seperti:
1. International – Cruise trip 8 hari 7 malam ke 3 buah negara-negara Mediterranean iaitu Spain, France dan Italy⠀

2. Regional – Trip 4 hari 3 malam ke Bangkok, Thailand⠀

 

 

BACA JUGA  Bisnes Laki Bini Jana Pendapatan Bersama Shaklee
Trip Shaklee ni memang terbaik dari segi penginapan hinggalah ke tempat-tempat yang Shaklee dah aturkan untuk pengedar-pengedarnya yang berkelayakan.

Shaklee akan bagi percutian 5 star bagi menghargai pengedar-pengedarnya yang sudah berusaha keras sepanjang tahun. Semuanya percutian ditanggung oleh Shaklee tau. Jika cukup pointnya pulak boleh angkut sekali iaitu pasangan, anak-anak, ibu bapa & ibu bapa mertua pun boleh tau. Ni la yang best tentang shaklee kerana ia juga mengutamakan famili.

Macam mana dengsn isu makanan HALAL  ketika bercuti di luar negara? Ditanggung bereh boss. Shaklee akan pastikan keselesaan para pengedarnya.

Haa macam mana best kan Biz Shaklee ni.

Che fatin adalah mentor online bisnes #shaklee dan juga #AlFatehBiz Founder dan sedang mencari mentee yang berminat dan bersungguh untuk menjana pendapatan sampingan ataupun sepenuh masa.

BERSAMA-SAMA KITA MENUJU PUNCAK KEJAYAAN. BEBAS DARI HUTANG DAN MEMBANTU MENINGKATKAN EKONOMI KELUARGA.

Berminat nak jadi business partner che fatin?

Jom join team #AlFatehBiz
?http://fatinhamzah.wasap.my?

 

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Kelesuan Adrenal: Punca dan Cara Atasi

Adrenal fatigue?Kelesuan Adrenal? Pernah dengar tak tentang perkataan tu? Mungkin anda juga mengalaminya tapi tak tahu itu adalah masalah kelesuan Adrenal kan.Jom kita ikuti sedikit rumusan...

Vitamin untuk keperluan badan

Assalamualaikum semua. Salam Jumaat penuh barokah. Topik kita hari ini adalah...Mengapa Vitamin penting untuk keperluan badan Sedikit perkongsian ilmu vitamin asas saya share untuk korang...

Formula Menjemput Rezeki

Formula Menjemput Rezeki : (copy & paste) 1. DHUHA. Jika kita selalu buat 2 Rakaat, sekarang ubah lebih rakaat. Makin lama makin meningkat. Selepas Solat Dhuha...

Pengalaman bersalin di Hospital Shah Alam 2020

Kahwin di usia yang lewat Che Fatin mendirikan rumahtangga dengan jejaka pilihan keluarga di usia 29 tahun. Masa tu masih berkhidmat di Sabah Negeri Di...
BACA JUGA  Perlukah suplemen diamalkan?