Saya Pengedar Shaklee Meru Klang

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Saya Pengedar Shaklee Meru Klang

Assalamualaikum.

Hai semua, saya Fatin Hamzah. Pengedar Shaklee anda (1094300) di kawasan Meru dan Kapar, Klang serta di kawasan Setia Alam, Shah Alam Selangor.

Saya dan suami di Health & Wellness Talk di Shaklee Office, Sunway Geo.

Saya telah mengikut beberapa kelas nutrisi dan produk yang dianjurkan oleh Shaklee dan upline saya bagi meningkatkan kefahaman mengenai suplemen dan produk.

Saya dan pakar nutirisi Shaklee iaitu Puan Farah.
Saya dan ahli pollux semasa kursus H&W Talk
Saya adalah ibu kepada 4 orang anak dan  bekerja sebagai Pensyarah di Politeknik Shah Alam. Minat saya menceburi bisnes shaklee ini adalah kerana Shaklee effect yang saya terima.
Ianya bermula pada tahun 2012, semasa saya mengandungkan anak yang pertama. Saya mengalami alahan yang teruk dan masalah low hb.
Vitamin yang dibekalkan oleh Klinik Kesihatan mungkin tidak sesuai untuk badan saya. Ini kerana selepas 5-10 minit saya telan vitamin tersebut, saya akan muntah semula. Apabila pergi untuk check-up mingguan di klinik kesihatan, hb saya masih di tahap yang tidak memuaskan.
Jadi saya bertekad untuk mencari alternatif lain. Akhirnya setelah pelbagai info saya cari maka bertemulah saya dengan suplemen shaklee. Saya mengambil B-Complex, Vitalea dan vitamin C pada peringkat awalnya. Apabila bacaan hb saya semakin baik, saya add on pulak suplemen yang lain bagi meningkatkan lagi kesihatan  saya.
Pada tahun 2013 saya mula mendaftar sebagai ahli dan mula berjinak-jinak menjadi dropship shaklee. Bila dah merasa kesan yang positif dan bonus dari shaklee akhirnya saya memutuskan untuk lebih serius dengan bisnes shaklee. Saya yakin ini adalah bisnes yang terbaik.
Shaklee-adalah-bisnes-famili
Suami dan anak-anak pun turut serta dalam bisnes shaklee.
Sehingga kini saya adalah pengedar sah shaklee di kawasan Meru, Kapar dan Setia Alam. COD boleh dilakukan di sekitar radius 25 km. Cas untuk COD bergantung pada jarak km. Pengeposan ke seluruh Malaysia akan menggunakan kurier gdex, city link dan pos laju.
Shaklee Terbaik
Jika anda perlukan sebarang produk shaklee boleh contact saya di talian 0175438337
 
 
Saya-pengedar-shaklee-meru-klang
Saya Ejen Shaklee Yang Dipercayai
 
Fatin Hamzah
Your Trusted Shaklee Agent
?Ummi Suka Sihat Dan Cantik?
?Ummi Kongsi Kebaikan Shaklee?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

1 thought on “Saya Pengedar Shaklee Meru Klang”

Leave a Comment

Related Posts