Thursday, December 3, 2020
HomepromoPromosi Shaklee Ogos 2018

Promosi Shaklee Ogos 2018

Helloooooo Ogos.

Sempena bulan kemerdekaan ni, shaklee offer pelbagai barangan dengan diskaun dan hadiah yang menarik lagi hebat.

Apa yang menarik tu?

Promosi vivix

  • Beli twinpack diskaun 5% (RM902.50)
  • Beli 2 set twinpack dapat diskaun 10% (1,805.00) dan boleh beli “RED HOT COOLER BAG + SPOON” dengan harga RM8 sahaja.
  • Beli 6 percuma 1 botol vivix (RM2,850.00)

Jom baca secara ringkas MANFAAT VIVIX SHAKLEE untuk kesihatan. Bukan untuk orang yang sakit sahaja tau !

Info: Bahan-Bahan dalam Vivix

 

Manfaat dan Kebaikan Vivix Shaklee:

  1. Meningkatkan kesihatan badan
  2. Melegakan alergik dan lelah
  3. Meningkatkan tenaga
  4. Memperbaiki kualiti tidur
  5. Menstabilkan perasaan
  6. Anti-depresi
  7. Anti-inflamasi
  8. Mengatasi komplikasi diabetes
  9. Mengawal selia insulin
  10. Mengawal tekanan darah
  11. Mengawal selia kelikatan darah
  12. Mengawal selia estrogen
  13. Bertindak sebagai Anti-kanser dan anti-tumor
  14. Mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular
  15. Membantu proses penurunan berat badan
  16. Menyokong kesihatan mata
  17. Membantu mengatasi masalah glaukoma
  18. Mengurangkan Artritis
  19. Menguatkan tulang
  20. Meningkatkan daya ingatan
  21. Mengatasi rambut gugur
  22. Menggalakkan penuaan yang sihat
  23. Mengurangkan kedutan halus
  24. Mengurangkan bintik penuaan
  25. Memutihkan dan mengurangkan pigmentasi

Vivix boleh diambil oleh semua peringkat usia, kecuali bayi, kanak-kanak, mereka yang mengambil ubat warfarin dan mereka yang sedang mendapat rawatan kimoterapi.

Promosi-vivix-shaklee-ogos-2018
Vivix Shaklee

Promosi Alfalfa

  • Beli 3 botol Alfalfa Complex sama ada 330 biji (RM163.88) atau 700 biji (RM292.13) anda akan dapat diskaun 5%.

Di antara manfaat Alfalfa Complex adalah:

  1. Milk Booster untuk ibu menyusu
  2. Atasi sembelit
  3. Buang toksin dalam badan
  4. Bertindak sebagai kacip fatimah
  5. Merawat keputihan
  6. Melegakan sakit sendi dan belakang
  7. Memberi kelegaan semasa haid
  8. Melancarkan perjalanan darah

Info: Lagi kebaikan Alfalfa Shaklee

 

BACA JUGA  PROMO SHAKLEE 11.11 wow
BACA JUGA  Promo Shaklee Baby - produk penjagaan bayi

Promosi Youth Skincare

Ini memang skincare terbaik pernah saya pakai. Bukan perempuan sahaja boleh pakai malah lelaki juga. Terdapat 2 set Youth iaitu:

  • Youth Renew & Maintain Set (RM1,262.50)
  • Intensive Treatment and Repair Set (RM1,675.00)

Dengan pembelian mana-mana set youth ni, shaklee akan bagi “FREE LIMITED EDITION YOUTH FACIAL CLEANSE & FIRM DEVICE) . Saya mula pakai YOUTH semenjak bulan Mac 2018 iaitu semasa bulan pelancaran produk. Terus grab kan sebab excited nak tau keberkesanannya. Banyak perubahan yang saya alami di antaranya:

  1. muka tidak lagi kusam
  2. jeragat dan jerawat makin berkurangan
  3. liang pori makin mengecil
  4. kedutan dan garis halus berkurangan
  5. nampak kulit lebih berseri dan muda gitu. Chewah.

Info:  Youth Effect

 

Promosi Posnatal Set

Bulan ni bila grab set postnatal dengan harga RM666.25 anda akan dapat “FREE BAG – WHY I LOVE SHAKLEE”

Antara manfaat bila mengambil set posnatal ini adalah:

  1. tiada SEMBELIT
  2. tiada CRAMP kaki
  3. rasa bertenaga
  4. tiada breakout macam kehamilan sebelum ni hihi
  5. berat badan tidak naik mendadak walaupun perut nampak besar
  6. hb normal
  7. gdm & tekanan darah terkawal

Info: Set Penyusuan Shaklee

Apa yang ada dalam Set kehamilan Shaklee:
– Vita-Lea Iron Formula (120biji)
– ESP Mixed Soy Protein (850g)
– Sustained Release Vita C Plus (180biji)
– Omega Guard (90capsules)
– B Complex with folic acid (120biji)
– Ostematrix (120biji)

Promosi Shaklee Baby

Beli satu percuma satu dengan harga RM360.00. Berbaloi uols.

BACA JUGA  PROMO NOVEMBER 2016
BACA JUGA  HAPPY CLOSING DAY - PROMO ESP OKTOBER 2017

Memang knock down habis-habisan shaklee baby ni. Produk ni selamat bagi kulit bayi. Memang diformulasi daripada bahan semulajadi agar kulit bayi dilindungi dan dijaga dengan baik. Jom apa tunggu lagi. Boleh dijadikan hadiah ni kan.

Info: Kenali Shaklee Baby

Ok. Berminat untuk membuat pembelian wasap je saya ye http://fatinhamzah.wasap.my

Kalau nak lagi hebat join lah ahli. Anda akan dapat less lagi 20%. Jimat uols.

See you gais. Adios…ops sebelum tu boleh baca lagi CO-QTROL BAGUS UNTUK TINGKATKAN KESUBURAN.

 

Ummi Sihat Yang Tulis

Fatin Hamzah

Pengedar Shaklee Meru Klang

AlFatehBiz Founder

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Kelesuan Adrenal: Punca dan Cara Atasi

Adrenal fatigue?Kelesuan Adrenal? Pernah dengar tak tentang perkataan tu? Mungkin anda juga mengalaminya tapi tak tahu itu adalah masalah kelesuan Adrenal kan.Jom kita ikuti sedikit rumusan...

Vitamin untuk keperluan badan

Assalamualaikum semua. Salam Jumaat penuh barokah. Topik kita hari ini adalah...Mengapa Vitamin penting untuk keperluan badan Sedikit perkongsian ilmu vitamin asas saya share untuk korang...

Formula Menjemput Rezeki

Formula Menjemput Rezeki : (copy & paste) 1. DHUHA. Jika kita selalu buat 2 Rakaat, sekarang ubah lebih rakaat. Makin lama makin meningkat. Selepas Solat Dhuha...

Pengalaman bersalin di Hospital Shah Alam 2020

Kahwin di usia yang lewat Che Fatin mendirikan rumahtangga dengan jejaka pilihan keluarga di usia 29 tahun. Masa tu masih berkhidmat di Sabah Negeri Di...