Promosi keahlian percuma shaklee

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

 

Promosi keahlian percuma shaklee berlangsung sekarang sehingga 28 Februari 2019.

Hmmm macam mana tu?

Ingin jana pendapatan bersama shaklee?

Jika sudah menjadi ahli, anda layak membeli produk dengan harga ahli yang lebih murah dari harga pasaran. Apabila pembelian atau jualan anda telah mencecah 150uv dan ke atas, anda layak menerima cash bonus setiap bulan serta car bonus (subsidi) serta umrah / convention / percutian yang ditaja sepenuhnya oleh shaklee berdasarkan terma dan syarat yang telah ditetapkan.

Macam mana nak jadi ahli shaklee?

1. Membayar Yuran Keahlian RM65 ATAU
2. Membuat pembelian 200uv dan ke atas, anda akan dapat free membership.

Berita gambira untuk yang nak join shaklee bermula 15 Disember 2018 – 28 Februari 2019, NEW ENROLLMENT dengan free membership, boleh buat pembelian seperti berikut:

1. Wellness starter pack berharga RM666.90, dan ada free gift lagi iaitu pillbox shaklee.

 

Starter-pack-shaklee-ahli-baru
Starter Pack shaklee

2. Vivix – twinpack bernilai RM612 sebab ada less 10%. Huish selalu less 5% je. Ini kali lah 10% diskaun!

 

Twin-pack-vivix-promo-untuk-ahli-baru
Twin pack vivix promo

3. Youth Shaklee bernilai RM612 – untuk starter pack Youth ni siap ada free gift “mirror” yang cute tu. Rugi tak ambil peluang ni.

 

Youth-Starter-Pack-Promo-ahli-baru
Youth Starter Pack Promo

Lagi best kalau grab ketiga-tiga offer ni dengan  hanya RM1,962.90 dan jimat RM503.28.

BACA JUGA  Fahamilah 7 perkara dalam hidup kamu:

Jom apa tunggu lagi. Jadilah ahli shaklee dan nikmati pelbagai keistimewaan yang ditawarkan. Melabur untuk kesihatan dan adanya peluang perniagaan serentak dalam satu masa. Hanya di Shaklee.

Info 1: Penyebab Sukar Hamil dan Fungsi Vitamin Dalam Meningkatkan Kesuburan. 
Info 2: Dapatkan Harga Promo ESP

Jika perlukan sebarang pertanyaan, bolehlah menghubungi saya

Fatin Hamzah 0175438337 ATAU http://fatinhamzah.wasap.my, Pengedar Shaklee yang aktif di Negeri Selangor, khususnya di kawasan Meru, Kapar dan Setia Alam. Boleh COD di sekitar kawasan berhampiran terutamanya di Taman Desa Permai.

“Your Trusted Seller Online”…SHAKLEE LOVER.

Baca lagi:
Kebaikan ESP Shaklee, Kebaikan Asid Lemak Omega-3

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

1 thought on “Promosi keahlian percuma shaklee”

Leave a Comment

Related Posts