Produk ShakleeUncategorized

Produk Organik Untuk Bayi Anda

0
Shaklee-baby-produk-organik-untuk-bayi
Shaklee baby

Mencari produk organik untuk penjagaan bayi dan kanak-kanak?

Anda patut cuba SHAKLEE BABY dari Shaklee. Ianya selamat, lembut dan organik.

Telah diuji oleh pediatrik, diuji secara klinikal, mempunyai pH seimbang, dan tidak mendatangkan sebarang  alahan.

Yang ada dalam Shaklee Baby ni sekarang hanyalah losyen dan minyak bayi. Shaklee nak stop dah pengeluarannya. Sedih kan. Jadi sesiapa nak kumpul stok bolehlah order sekarang. Masih ada offer iatu 30% off (while stock last).

Apa yang bestnya tentang produk shaklee ni?

1. Soothing lotion : 
Membantu melembapkan dan sangat lembut pada kulit bayi .

Telah diuji sesuai untuk kulit sensitif. Ini bukan untuk bayi sahaja, malah kanak-kanak dan orang dewasa yang mempunyai kulit sensitif pun boleh pakai.

Aloe vera dan minyak organik seperti Shea Butter, Sunflower Seed dan Kelapa membantu melembapkan kulit dan memberikan nutrien pada kulit.

Essential oils organik seperti Lavender, Chamomile, Rosemary dan Vanilla Fruit pula memberikan rasa nyaman dan menenangkan. Yang bestnya losyen ini tidak melekit tua. Guna sedikit sahaja. Sangat mudah untuk meresap ke dalam kulit.

2. Massage Oil

Minyak urut bayi yang sangat lembut dan boleh digunakan samada selepas mandi, ataupun bila-bila waktu anda terasa ingin mengurut bayi. Ia mengandungi Sunflower Oil, Lavender dan Chamomile untuk memberikan rasa tenang, serta sentuhan penuh kasih sayang.

Keharuman Organic Oils & Essential Oils, pastinya akan buat anda rasa asyik nak mengurut bayi je kan Hehe…

Senior Research Scientist Shaklee, iaitu Dr Sonhee pernah memberitahu, Shaklee hanya pilih bahan premium yang benar-benar terbaik. Jika tak menepati piawaian Shaklee, maka bahan tersebut tidak akan digunakan . Tiada kompromi. Jadi jangan takut ye. Produk Shaklee selamat untuk semua golongan.

Shaklee-baby-produk-organik-untuk-bayi

Shaklee baby

Info: KEBAIKAN OMEGA-6 UNTUK WANITA

Info lanjut mengenai produk shaklee boleh wasap http://fatinhamzah.wasap.my

ATAU 0175438337

Saya Fatin Hamzah, pengedar shaklee yang aktif di Meru, Kapar, Bukit Raja, Setia Alam, Setia Taipan dan Shah Alam. Ingat Shaklee, ingat che fatin okeh.

Nak bisnes, tapi tak tahu macam mana? Come on che fatin boleh tunjukkan. Saya juga bisnes mentor anda yang dipercayai. Jom Shaklee

Promosi JOM SHAKLEE April 2019

Previous article

Performance Drink: Minuman isotonik tanpa karbonat dan rendah gula.

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *