Saturday, December 5, 2020
HomeBisnes shakleePengedar Shaklee Meru Klang

Pengedar Shaklee Meru Klang

SAYA PENGEDAR SHAKLEE ANDA YANG AKTIF LAGI DIPERCAYAI

Assalamualaikum. Hai saya Fatin Hamzah, seorang pendidik disebuah IPTA dan juga seorang online seller, iaitu Pengedar Shaklee atau ejen Shaklee. Saya adalah founder kepada kumpulan AlFatehBiz.

Adakah saya pengguna produk shaklee?

Ya. Saya menggunakan produk Shaklee semenjak tahun 2012. Mula kenal Shaklee semasa hamil anak yang pertama kerana saya mengalami alahan yang teruk serta mempunyai masalah low blood pressure dan low hb. Masa tu tak konsisten penggunaannya. Dah third trimester baru istiqomah consume set hamil heheh.

Bila mula meniaga ni?

Setelah setahun saya consume dan rasai keistimewaan suplemen Shaklee, barulah terbuka hati untuk join member iaitu pada penghujung Disember 2013. Nak dapat harga murah sebenarnya tu, jadi kena la join ahli kan. Bila dah jadi ahli, terpulanglah sama ada kita nak makan sendiri ke suplemen tu atau amik peluang berbises dan nikmati ganjaran yang disediakan dalam Shaklee. Yang paling utama adalah ganjaran 3C!

Saya amik peluang untuk berbisnes kerana dalam Shaklee, ianya bukan semata-mata untuk mendapatkan keuntungan, tetapi membantu orang lain juga dengan memperkenalkan gaya hidup sihat dan seimbang serta produk Shaklee yang dapat membantu meningkatkan kesihatan seseorang. Oh ya, saya juga pernah menghadiri beberapa bengkel berkaitan dengan produk Shaklee bersama dengan nutritionist dan Talk Kesihatan bersama Dr Haresh. Mesti cari ilmu juga untuk jual produk dan consult masalah kesihatan ni. Jangan main bedal je kan.

BACA JUGA  Bisnes Shaklee Bisnes Untuk Family
BACA JUGA  HARGAI SETIAP DETIK BERSAMA YANG TERSAYANG

Sepanjang saya berbisnes, selalunya customer akan bertanya berkenaan masalah ruam kulit, set kencing kotor, set hamil, set menyusu, set berpantang, set detoks dan set anemia. Alhamdulillah banyak feedback positif yang saya dapat.

COD: Di sekitar Klang dan Shah Alam terutamanya di Meru, Kapar, Setia Alam dan Setia Taipan.

POS: Pengeposan boleh dilakukan ke seluruh Malaysia.

Jika perlukan sebarang konsultasi dan pembelian produk, bolehlah menghubungi saya di talian http://fatinhamzah.wasap.myATAU 0175438337

Saya Fatin Hamzah, PENGEDAR SHAKLEE ANDA.
#PengedarShakleeMeruKlang
#EjenShaklee #AlFatehBizFounder
#meruklangresidents #kapar #setiaalam

Pengedar-shaklee-meru-klang
Pengedar shaklee meru klang

Most Popular

Kelesuan Adrenal: Punca dan Cara Atasi

Adrenal fatigue?Kelesuan Adrenal? Pernah dengar tak tentang perkataan tu? Mungkin anda juga mengalaminya tapi tak tahu itu adalah masalah kelesuan Adrenal kan.Jom kita ikuti sedikit rumusan...

Vitamin untuk keperluan badan

Assalamualaikum semua. Salam Jumaat penuh barokah. Topik kita hari ini adalah...Mengapa Vitamin penting untuk keperluan badan Sedikit perkongsian ilmu vitamin asas saya share untuk korang...

Formula Menjemput Rezeki

Formula Menjemput Rezeki : (copy & paste) 1. DHUHA. Jika kita selalu buat 2 Rakaat, sekarang ubah lebih rakaat. Makin lama makin meningkat. Selepas Solat Dhuha...

Pengalaman bersalin di Hospital Shah Alam 2020

Kahwin di usia yang lewat Che Fatin mendirikan rumahtangga dengan jejaka pilihan keluarga di usia 29 tahun. Masa tu masih berkhidmat di Sabah Negeri Di...