BusinessPengasas Shaklee

Pengedar Shaklee Meru Klang

0
Pengedar-shaklee-meru-klang
Pengedar shaklee meru klang

SAYA PENGEDAR SHAKLEE ANDA YANG AKTIF LAGI DIPERCAYAI

Assalamualaikum. Hai saya Fatin Hamzah, seorang pendidik disebuah IPTA dan juga seorang online seller, iaitu Pengedar Shaklee atau ejen Shaklee. Saya adalah founder kepada kumpulan AlFatehBiz.

Adakah saya pengguna produk shaklee?

Ya. Saya menggunakan produk Shaklee semenjak tahun 2012. Mula kenal Shaklee semasa hamil anak yang pertama kerana saya mengalami alahan yang teruk serta mempunyai masalah low blood pressure dan low hb. Masa tu tak konsisten penggunaannya. Dah third trimester baru istiqomah consume set hamil heheh.

Bila mula meniaga ni?

Setelah setahun saya consume dan rasai keistimewaan suplemen Shaklee, barulah terbuka hati untuk join member iaitu pada penghujung Disember 2013. Nak dapat harga murah sebenarnya tu, jadi kena la join ahli kan. Bila dah jadi ahli, terpulanglah sama ada kita nak makan sendiri ke suplemen tu atau amik peluang berbises dan nikmati ganjaran yang disediakan dalam Shaklee. Yang paling utama adalah ganjaran 3C!

Saya amik peluang untuk berbisnes kerana dalam Shaklee, ianya bukan semata-mata untuk mendapatkan keuntungan, tetapi membantu orang lain juga dengan memperkenalkan gaya hidup sihat dan seimbang serta produk Shaklee yang dapat membantu meningkatkan kesihatan seseorang. Oh ya, saya juga pernah menghadiri beberapa bengkel berkaitan dengan produk Shaklee bersama dengan nutritionist dan Talk Kesihatan bersama Dr Haresh. Mesti cari ilmu juga untuk jual produk dan consult masalah kesihatan ni. Jangan main bedal je kan.

Sepanjang saya berbisnes, selalunya customer akan bertanya berkenaan masalah ruam kulit, set kencing kotor, set hamil, set menyusu, set berpantang, set detoks dan set anemia. Alhamdulillah banyak feedback positif yang saya dapat.

COD: Di sekitar Klang dan Shah Alam terutamanya di Meru, Kapar, Setia Alam dan Setia Taipan.

POS: Pengeposan boleh dilakukan ke seluruh Malaysia.

Jika perlukan sebarang konsultasi dan pembelian produk, bolehlah menghubungi saya di talian http://fatinhamzah.wasap.my ATAU 0175438337

Saya Fatin Hamzah, PENGEDAR SHAKLEE ANDA.
#PengedarShakleeMeruKlang
#EjenShaklee #AlFatehBizFounder
#meruklangresidents #kapar #setiaalam

Pengedar-shaklee-meru-klang

Pengedar shaklee meru klang

Ikhtiar untuk masalah mata

Previous article

Bisnes Laki Bini Jana Pendapatan Bersama Shaklee

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *