Sunday, January 23, 2022
HomeAlFatehBizPengedar Shaklee Kota Bharu, Kubang Kerian Dan Bachok

Pengedar Shaklee Kota Bharu, Kubang Kerian Dan Bachok

spot_img

Assalamualaikum…Selamat berkenalan dengan Team Vitaminsoho. Hari ini Team Vitaminsoho ingin memperkenalkan kepada anda Team Pengedar Shaklee area Kota Bharu, Kubang Kerian dan juga Bachok, Kelantan.

Pengedar Shaklee Kota Bharu ini boleh cover kawasan Kota Bharu, Kubang kerian dan juga bachok secara khususnya. Namun, boleh juga di pos shaklee ke seluruh semenanjung Malaysia.

Nama : Nur Asilah

No. Tel : +6014-2124666

Link Whatsapp : >>Nur Asilah

Untuk anda yang disekitar kota bharu, kubang kerian dan Bachok jika ingin order atau berbincang jika ada soalan, boleh lah call @ whatsapp seperti nombor yang tertera di atas.

Pengedar Shaklee Kota bharu ini boleh buat penghantaran secara COD atau self Pickup dari Beliau. Mengikut syarat dan persetujuan diantara kedua belah pihak.

Selain anda menjadi pengguna shaklee. Anda juga boleh mendaftar sebagai Ahli shaklee dengan Puan Nur Asilah. Mungkin jika beliau ada kelapangan masa, beliau boleh guide caranya dan jika serious ingin jadi pengedar juga nanti akan ada tutorial terbaik.

Kebaikan Daftar Ahli Shaklee

Jika pengguna shaklee yang ingin mendaftar sebagai ahli, anda akan dapat banyak manfaat dan kelebihan. Puan Nur Asilah akan beri kemudahan untuk dapatkan produk shaklee, consultation, meeting atau coaching jika yang serious ingin menjadi Pengedar juga.

Siapa saya?

Saya Nur Asilah. Pengedar Shaklee di Kubang Kerian dan sekitar kota bharu serta bachok.

BACA JUGA  Kenapa kita perlu pendapatan sampingan?

Cara Hubungi Saya ?

Boleh call saya terus di Nombor 0142124666 atau sebaiknya contact saya melalui WhatsApp dahulu di link ini

https://wa.me/60142124666

Waktu berurus niaga?

Dari 0700pagi sehingga 1149 malam

Jenis Produk?

Semestinya semua jenis produk shaklee seperti vitamin c, vitamin E, B complex, vivix, alfafa, Carotomax, dan banyak lagi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular