PENAWAR HILANGKAN RASA MENGANTUK

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Cuti sekolah bakal melabuhkan tirai. Sesi persekolahan 2018 bakal bermula. Yang pulang bercuti ke kampung pasti akan kembali ke rumah masing-masing. Atau mungkin ada yang baru bercadang nak pulang ke kampung?

Pernah tak korang memandu dalam keadaan mengantuk?
Memandu untuk jarak jauh?

Memandu jarak jauh memang memenatkan & sangatlah mengantuk. Fokus pun cepat hilang. Tetapi berhati-hatilah di jalan raya. Ingatlah orang yang tersayang.

Dinasihatkan sebelum bercuti ke kampung tu:
1. pastikan segala harta benda telah disimpan dgn baik & rumah telah berkunci. Cek semua suis elektrik & gas.

2. servis kereta. penting ni. Tak mau la nanti dipertengahan jalan tersadai pulak kan.

3. pastikan segala keperluan anak & suami dibawa. susu, botol, baju dsb mencukupi.

4. kalau penat atau mengantuk tu berhenti la seketika utk melepaskan ngantuk tu. jangan nak kejar sangat masa sehingga membahayakan nyawa anak bini. kampung tu tak lari mana2 pun. tatap dah kat situ ?

5. sebelum mulakan perjalanan amiklah vitalea & cinch tea.

?vitalea adalah multivitamin yang lengkap utk tubuh badan. Memberikan tenaga juga kerana berupaya menukarkam glukosa kepada tenaga.

? cinch tea pula adalah minuman teh yg sihat.  Mengandungi teh eksotik putih, merah dan hijau matcha yang dapat meningkatkan tenaga secara semula jadi dan memberikan rasa nyaman.⠀Energy booster gitu.

Boleh diminum secara panas atau sejuk.⠀ Bawaklah cinch tea mix ni sebagai bekal dalam perjalanan tau. Tengah drive tiba2 mengantuk, maka berhenti dan bancuhlah cinh tea mix ni. Mesti rasa segar & bersemangat semula untuk meneruskan perjalanan.

BACA JUGA  Masalah hati atau fatty liver

Antara kesan selepas mengambil cinch tea mix shaklee :⠀

? boleh kurus – pengurangan ketara dari segi inch loss⠀
? berpeluh⠀
? hilang rasa mengantuk⠀
? kembali bertenaga⠀
? kurangkan selera makan⠀

 

Maklumat lanjut boleh hubungi saya⠀
Fatin Hamzah 0175438337⠀
Pengedar Shaklee Meru Klang
Cinch tea mix
Vitalea
Penawar mengantuk

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Leave a Comment

Related Posts