PELUANG PERNIAGAAN BERSAMA SHAKLEE

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

 

PELUANG PERNIAGAAN BERSAMA SHAKLEE?

Boleh berniaga ke aku ni? Tu soalan pertama bila kawanku Aya Chalo approach suatu ketika dulu. Kadang-kadang kalau kita tak gali potensi diri, kita sendiri pun tak tahu kan. Contoh macam saya ni. Ingat dulu Master Aya Chalo kata lebih kurang gini  “JOM KAK, KITA REBUT PELUANG PERNIAGAAN BERSAMA SHAKLEE”. Blurr masa tu.
Throwback masa form 6. Dipaksa masuk MPPT6 dan Forum Remaja Sekolah. Sungguh tak minat. Tapi itulah yang menggilap kepimpinan dan cara berkomunikasi. Jangan tak caya uols, ai berjaya berforum sampai ke peringkat negeri PERAK!. Arwah abah pun terkezut. Mana taknya, anaknya yang sorang ni spesis ada emas dan batu permata dalam mulut. Bercakap bila perlu je hihi. Bila bekerja ni pulak ntah berapa banyak pembentangan dibuat di konferens, serta melabun depan MTDC dan MyIPO. Jadi macam satu kepuasan pulak bila dapat membentangkan hasil kerja.Bila dapat komen dan maklum balas tak kira la positif mahupun negatif, ia merupakan satu penghargaan. Kita boleh buat penambahbaikan selespas itu kan.
Begitu juga dalam perniagaan Shaklee. Satu kepuasan apabila kita dapat SEBARKAN KEBAIKAN SHAKLEE DENGAN ORANG RAMAI. Testimoni dan maklumbalas pengguna amat penting. Kita bukan hanya berniaga malah menekankan cara hidup yang sihat seperti menjaga pemakanan, bersenam dan sentiasa positif. Ok la, che fatin nak share sikit macam mana boleh terjebak dengan bisnes Shaklee ni.

1. MINAT

  • Minat yang terpendam dan nurun mak rasanya ni. Dari kecik memang follow mak meniaga. Macam-macam dibuatnya. Sungguh rajin.Setiap orang boleh berbisnes sebenarnya. Antara nak dan taknak je. Tak lupa jugak, kita kena ada ilmu bisnes serba sedikit. Di #ProjekGajiTghBulan kami ada ramai mentor yang boleh membantu. Sedia memberi tunjuk ajarku sifu gitu gitew.
BACA JUGA  INDAH SUNGGUH KHUTBAH DI ARAB SAUDI PADA HARI RAYA EIDULFITR LEPAS

2. SHAKLEE EFFECT

  • Macam pernah saya cerita sebelum ni, saya mengalami masalah kurang darah dan tekanan darah yang rendah. Tambah teruk, bila saya hamil dan alami alahan. Di peringkat awal kehamilan memang teruk sehingga saya boleh kehilangan berat dalam 5kg. Namun apabila saya amalkan suplemen dari Shaklee, alhamdulillah masalah saya dapat diatasi.

3. PELUANG PERNIAGAAN BERSAMA SHAKLEE

Pernah dengar 3C dalam Shaklee? 3C adalah ganjaran yang diterima bagi mereka yang rajin dan layak. Berbaloi-baloi ganjaran dari Shaklee ni. Siapa buat, dia akan dapat. Bermodalkan Yuran Keahlian RM65 anda sudah boleh berniaga. Ala-ala dropship tau. Ini serba sedikit tentang dropship Shaklee.

 

ejen-dropship-shaklee
Ejen Dropship Shaklee diperlukan
  • Tidak perlu menyimpan stok
  • Tidak perlu packing
  • Tidak perlu buat penghantaran
  • Masa fleksible
  • 100% Secara Online
  • Untung Retail 20%
  • Untung Cash Bonus 5%-21%
  • Sistem Tempahan Online

Extra benefit:-

  • Free coaching class
  • Free marketing class
  • Free Group support
Anda nak berbisnes tapi tak tahu nak mula. Macam-macam persoalan timbul seperti
Macam mana nak promosikan produk?
Macam mana nak close deal?
Macam mana nak handle customer?
Macam mana nak handle rejection?
Usah risau, usah segan. Mentor di #ProjekGajiTghBulan kan ada. Coaching & mentoring ada disediakan sama ada secara online mahupun offline. Tanya je di group support jika ada kemusykilan. Zaapp pasti dapat jawapan kenn. Nak berjaya perlu usaha, doa dan tawakal. Konsisten dalam #ProjekGajiTghBulan pasti berhasil.
projek-gaji-tgh-bulan
Projek Gaji Tgh Bulan

 

BACA JUGA  5 SEBAB ANAK LAMBAT BERCAKAP
.

Jom join grup kami AlFatehBiz yang bernaung di bawah PolluxBiz. Grup terbesar di Sabar. Ha tengok tu upline dan kawan-kawan saya kebanyakannya jauh di Borneo. Tapi itu bukan masalah. Banyak teknologi yang boleh menghubungkan kami.

Jadi apa tunggu lagi. Wasap saya http://fatinhamzah.wasap.my. Saya adalah Pengedar Shaklee yang sah dan sedia membantu anda.

 

Pengedar-shaklee-meru-klang
Pengedar Shaklee Meru Klang

 

#PengedarShakleeMeruKlang
#AlFatehBizFounder
#ProjekGajiTghBulan
#PolluxBiz

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Leave a Comment

Related Posts