OK KE BISNES SHAKLEE NI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

OK KE BISNES SHAKLEE NI?

Tentulah ok. Jom tengok kami membeli-belah di Shaklee Office, Sunway Geo

 

Senang untuk parking dan tak jem

Saya suka tempat HO yang baru ni berbanding yang dulu kerana nak menuju ke Sunway Geo ni kurang jem dan  senang nak parking. Tapi kadangkala bergantung pada traffic jugak. Jadi pilihlah masa yang sesuai.

 

Shaklee-Sunway-geo
Shaklee HO, Sunway Geo Tower

Jarak dan tol

Tapi duit tol la pulak, ada mahai sikit. Kalau dari Meru, Klang ni pergi balik tolnya mau dekat RM20. Jarak perjalanan lebih kurang 30km selama 30 minit. Jadi bila restock tu amiklah stok banyak-banyak barulah berbaloi.

 

Jarak-meruklang-ke-shaklee-geo-sunway
Jarak Meru Klang ke Shaklee Geo Sunway

 

Wajib selfie

Bila berkunjung ke sini tak sah kalau tak berselpie euwww hahaha. Amik aura positif kan. Rasa bersemangat bila berada dalam HO ni.
Pengedar-youth-shaklee-meru-klang
Youth Shaklee pilihan saya

 

Pengedar-shaklee-meru-klang
Vivix sangat banyak manfaatnya

 

Pengedar-shaklee-meru-klang
Saya menggunakan suplemen vitamin Shaklee

 

Pengedar-shaklee-meru-klang
Shaklee Baby adalah produk terbaik untuk bayi anda

Ruangan bermain untuk kanak-kanak

Anak-anak pun suka. Ada disediakan tempat untuk bermain walaupun agak kecil. Tapi bolehlah untuk elak diaorang dari bosan menunggu umminya bershoping.

 

Ruangan menunggu dan perbincangan

Disediakan juga ruangan menunggu dan perbincangan. Ada laptop dan plug disediakan. Jadi bolehlah mengecas telefon mahupun laptop.

 

BACA JUGA  Formula Menjemput Rezeki
Shaklee-geo-sunway
Laptop disediakan untuk kegunaan ahli shaklee
Shaklee-geo-sunway
Ruangan menunggu disediakan
Ruangan perbincangan disediakan

 

Tempat yang friendly user

Di tempat yang baru ni kita boleh amik bakul dan pilih sendiri vitamin atau produk yang kita nak. Lebih friendly tempat ni berbanding dulu. Anak-anak pun boleh bantu. Dah kenal vitamin diorang mesti ada omega dan vitalea for children.

 

Anak-suka-vitamin-shaklee
Anak-anak suka shopping di shaklee
Anak-suka-pergi-shaklee
Anak suka pergi shaklee

Parking berbayar yang murah

Dah selesai membeli-belah, jom kita pulang. Tapi sebelum tu jangan lupa bayar parking. RM1 jer. Haa jangan lupa pulak untuk bawak sekali tiket parking. Nanti tak pasal-pasal kena turun ambik. Kan dah penat.

End of shopping

Selesai shopping moh kita balik rumah tapi sebelum tu kena COD barang yang dipesan oleh customer. Kali ni delivery ke Kg Nenas, Jalan Kopi. Bila tanya customer, mana dapat nombor saya? Incik google la yang kasi. Wow terima kasih banyak-banyak incik google.

Jika anda mahukan sebarang produk berkaitan dengan shaklee janganlah malu dan segan untuk menghubungi saya di talian http://fatinhamzah.wasap.my
atau 0175438337.

Saya Fatin Hamzah adalah pengedar shaklee yang sah dengan ID 1094300 bergiat aktif di kawasan Meru, Kapar dan Setia Alam. Saya sedia membantu anda.

Jom join team AlFatehBiz. Daftar ahli hanya RM68.90. Tak perlu simpan stok banyak-banyak sampai kena buat loan ye. RM68.90 jer. Kalau tak boleh nak buat COD, buat urusan online je dan pengeposan pun shaklee yang uruskan.  Tak perlu ada kedai pun.

Jadi dari duduk sesaje depan tepon, moh ler kite berbisnes. Bole jugak jana pendapatan keluarga kan.

Pengedar-shaklee-meru-klang
Pengedar shaklee 1094300
See you in the next entry. Thank you for reading.
Ummi kepada 4 orang anak yang tulis.
Happy shopping at Shaklee.

 

 

 

 

 

BACA JUGA  Kulit cantik dan awet muda sentiasa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Leave a Comment

Related Posts