Performance-Drink-Ice Blended

Minuman Untuk Berbuka Puasa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Assalamualaikum korang. Selamat Berpuasa. Hari dah Ramadhan ke-6 kan. Perbanyakkan amal ibadat. Rebutlah peluang di bulan yang mulia ini untuk mempertingkatkan iman.

Cuaca panas di bulan Ramadhan

Bulan puasa ni memang cuaca panas kan. Kalau dapat minuman yang sejuk lagi memberikan tenaga sangatlah best. Iye lah dah seharian berpuasa, keletihan tu memang ada. Kita perlu recharges untuk berterawih di malam hari.

Otak perlukan tenaga segera untuk mengaktifkan kembali tubuh badan kita. Performance Drink adalah minuman isotonik yang rendah gula. Sumber gula di dalamnya adalah semulajadi iaitu dari tumbuh-tumbuhan. Jadi Performance Drink sangatlah sesuai untuk recharges.

Info: Omega Guard Shaklee

Siapa perlukan Performance Drink?

  1. Mereka yang berpuasa
  2. Atlet
  3. Mereka yang aktif
  4. Mereka yang mengalami dehidrasi
  5. Mereka yang mementingkan kesihatan iaitu menjaga gula dalam badan.

Ok lah di sini saya nak kongsikan beberapa resipi minuman menggunakan PERFORMANCE DRINK SHAKLEE.

Resipi minuman untuk berbuka puasa

Performance-Drink-Ice Blended
Performance Drink-Ice Blended
Performance-Drink-strawberi-dan-limau
Performance Drink-strawberi dan limau
Performance-Drink-tembikai
Performance Drink-tembikai
Performance-Drink-Manggo
Performance Drink-Manggo
Performance-Drink-Lemon-dan-Pudina
Performance Drink-Lemon dan Pudina
Performance-Drink-Limau, Serai-dan-Pudina
Performance Drink-Limau, Serai dan Pudina

Performance-Drink-Limau-dan-Serai
Performance Drink-Limau dan Serai

 

Resepi ringkas dan mudah. Boleh cuba kan. Malah resepi ni juga  baik untuk kesihatan.

Ok jom cuba resipi ni untuk berbuka puasa.

Promo twinpack bulan puasa ni iaitu Performance Drink berperisa Orange dan Lemon-Lime. Perisa Lemon-Lime ni adalah khas sempena bulan puasa. Limited edition gitu. Untuk yang belum cuba, cepatlah dapatkannya daripada saya. Wasap je http://fatinhamzah.wasap.my

Saya fatin hamzah, pengedar shaklee yang dipercayai. Sekian, sharing pada kali ini.  Wasalam

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

1 thought on “Minuman Untuk Berbuka Puasa”

Leave a Comment

Related Posts