Produk Shaklee

Minuman Untuk Berbuka Puasa

1
Performance-Drink-Ice Blended
Performance Drink-Ice Blended

Assalamualaikum korang. Selamat Berpuasa. Hari dah Ramadhan ke-6 kan. Perbanyakkan amal ibadat. Rebutlah peluang di bulan yang mulia ini untuk mempertingkatkan iman.

Cuaca panas di bulan Ramadhan

Bulan puasa ni memang cuaca panas kan. Kalau dapat minuman yang sejuk lagi memberikan tenaga sangatlah best. Iye lah dah seharian berpuasa, keletihan tu memang ada. Kita perlu recharges untuk berterawih di malam hari.

Otak perlukan tenaga segera untuk mengaktifkan kembali tubuh badan kita. Performance Drink adalah minuman isotonik yang rendah gula. Sumber gula di dalamnya adalah semulajadi iaitu dari tumbuh-tumbuhan. Jadi Performance Drink sangatlah sesuai untuk recharges.

Info: Omega Guard Shaklee

Siapa perlukan Performance Drink?

  1. Mereka yang berpuasa
  2. Atlet
  3. Mereka yang aktif
  4. Mereka yang mengalami dehidrasi
  5. Mereka yang mementingkan kesihatan iaitu menjaga gula dalam badan.

Ok lah di sini saya nak kongsikan beberapa resipi minuman menggunakan PERFORMANCE DRINK SHAKLEE.

Resipi minuman untuk berbuka puasa

Performance-Drink-Ice Blended

Performance Drink-Ice Blended

Performance-Drink-strawberi-dan-limau

Performance Drink-strawberi dan limau

Performance-Drink-tembikai

Performance Drink-tembikai

Performance-Drink-Manggo

Performance Drink-Manggo

Performance-Drink-Lemon-dan-Pudina

Performance Drink-Lemon dan Pudina

Performance-Drink-Limau, Serai-dan-Pudina

Performance Drink-Limau, Serai dan Pudina


Performance-Drink-Limau-dan-Serai

Performance Drink-Limau dan Serai

 

Resepi ringkas dan mudah. Boleh cuba kan. Malah resepi ni juga  baik untuk kesihatan.

Ok jom cuba resipi ni untuk berbuka puasa.

Promo twinpack bulan puasa ni iaitu Performance Drink berperisa Orange dan Lemon-Lime. Perisa Lemon-Lime ni adalah khas sempena bulan puasa. Limited edition gitu. Untuk yang belum cuba, cepatlah dapatkannya daripada saya. Wasap je http://fatinhamzah.wasap.my

Saya fatin hamzah, pengedar shaklee yang dipercayai. Sekian, sharing pada kali ini.  Wasalam

Omega Guard: minyak ikan berkualiti

Previous article

Kenapa kita perlukan suplemen?

Next article

You may also like

1 Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *