Thursday, June 30, 2022
HomeCoQ Trol PlusMasalah Jeragat dan Cara Mengatasinya

Masalah Jeragat dan Cara Mengatasinya

spot_img

ATASI JERAGAT DENGAN SUPLEMEN

Makin kita berusia, jeragat makin mudah kelihatan. Adakalanya sukar untuk dihilangkan. Pelbagai rawatan dan ubat telah dicuba. Namun, jeragat datang kembali.

Ini tips dari saya untuk atasi masalah jeragat

Vitamin C

Pengambilan vitamin C harian yang secukupnya dapat membantu tubuh menghasilkan kolagen dengan lebih efisien dan hilangkan jeragat.

Penghasilan kolagen yang mencukupi dalam tubuh bukan sahaja membantu menghilangkan jeragat malah mengatasi masalah kulit berkedut, kering dan melayut, kuku rapuh, rambut halus, keguguran rambut dan juga dapat mengelakkan struktur tulang dan sendi yang lemah.

Vitamin E

Terkenal sebagai vitamin awet muda dan melambatkan proses penuaan. Vitamin E juga dapat membantu memberi keseimbangan hormon dan mengawal kadar pengeluaran minyak dalam liang kulit. Selain itu, vitamin E membantu hilangkan jeragat dan juga jerawat.

Protein ESP

Protein juga sangat membantu hilangkan jeragat. Pengambilan protein harian yang cukup dapat membantu tubuh menghasilkan sel-sel baru dan menyahkan jeragat di muka. Jadi sekarang beri perhatian keperluan protein harian anda untuk mendapatkan kulit yang sihat, cantik dan bebas jeragat. ESP kaya dengan 9-asid amino penting yang diperlukan oleh badan. Ia adalah protein dari kacang soya non-gmo yang mudah diserap ke dalam badan. Selain itu, ESP membekalkan kalsium dan protein untuk tubuh badan kita.

CoQ Trol Plus
CoQ Trol berfungsi untuk menyokong kesihatan jantung. Tapi ia juga memainkan peranan yang penting dalam mencantikkan kuliti. CoQ Trol merupakan campuran proprietari 100mg Coenzyme Q10, Resveratrol dan Tokoferol. Sebab itu, ia mempunyai la kesan luar biasa sebab ada penambahan Resveratrol yang terkenal dengan bahan anti penuaan. Jadi CoQ Trol ini merupakan perlindungan UV dari dalam badan. Sinaran UV merupakan salah satu punca jeragat terjadi.

BACA JUGA  Vitamin C penyebab sakit buah pinggang?

Jadi, selain mengamalkan produk kecantikan wajah, wajib juga rawat masalah jeragat mahupun jerawat dari dalam badan. Dapatkan kulit wajah yang cantik, sihat dan bersih dengan mengamalkan suplemen dari Shaklee.

suplemen-cantikkan-kulit
Suplemen kecantikan kulit wajah

Info lanjut, boleh contact sis ye http://fatinhamzah.wasap.my

Fatin Hamzah 0175438337
#PengedarShakleeMeruKlang
#AlFatehBiz
#polluxbiz #polluxfamily #teambonusgemuk #SetJeragat_fatinhamzah

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular