Friday, October 22, 2021
HomeAlFatehBizKulit cantik dan awet muda sentiasa

Kulit cantik dan awet muda sentiasa

Anda mahu kulit cantik dan awet muda sentiasa?

MINUM SESUDU VIVIX SETIAP HARI UNTUK KULIT CANTIK DAN AWET MUDA

 

Hanya 1 sudu setiap hari untuk kulit yang cantik dan awet muda sentiasa. Mungkin ada yang tidak percaya kan?

Ok jom kita terokai bersama kenapa, mengapa dan bagaimana vivix dapat membantu kita supaya kelihatan 25 tahun lebih muda dari usia sebenar.

Bahan-bahan vivix

Vivix seringkali mendapat jolokan nama sebagai tonik ajaib. Kenapa ya?Vivix adalah tonik ajaib dalam bentuk cecair yang dirumuskan khas daripada 4 bahan semulajadi yang tinggi aktioksidan iaitu:

1. Polyganum Cuspidum
2. Anggur Muscadim
3. Lobak Ungu &
4. Elderberi Eropah

Kandungan campuran unik botanik ini kaya dengan Polifenol & Resveratrol yang terbukti sangat baik bukan sahaja untuk kecantikan kulit malah kesihatan badan secara keseluruhan. Dari segi kecantikan kulit, polifenol dan resveratrol memainkan peranan yang tersendiri. Polifenol dan resveratrol ini lah yang penting melindungi sel daripada penuaan.

Bagaimana Vivix Bertindak?

Vivix bertindak dalam 4 Mekanisme iaitu:

1. Membaiki sel
2. Memberi tenaga kepada sel
3. Melindungi sel daripada rosak
4. Meningkatkan prestasi sel

Dengan cara ini, vivix memperbaiki sel kulit kita yang mengalami kerosakan dan melindungi kulit daripada tindakan radikal bebas yang menyebabkan kulit rosak dan kelihatan  kusam serta tidak berseri.

BACA JUGA  Kurangkan Sakit Sendi Dan Lutut

Dari segi melambatkan penuaan, vivix membantu dalam menghalang telomeres yang terlibat dalam penuaan sel daripada terus memendek. Telomeres yang semakin memendek akan menyebabkan penuaan. Oleh itu Vivix akan membantu melambatkan proses penuaan telomeres.

Jadi, tiada lagi masalah wajah yang kusam, lesu dan tidak bermaya apabila konsisten meminum vivix.

1. Memperbaiki sel DNA

Setiap saat dan ketika, setiap sel badan kita berganti, ada yang setiap 30 hari, ada yang setiap 60 hari rutinnya. Proses ini adalah normal. Namun DNA kita mungkin mengalami kerosakan akibat radikal bebas maka sel baru yang mengganti, mungkin turut sama mengalami ketidaksempurnaan. Ini juga menyebabkan proses penuaan menjadi lebih cepat.

Fungsi Vivix Shaklee adalah membantu melindungi dan memperbaiki sel DNA kita. Vivix Shaklee sesuai diambil untuk membantu pemulihan bagi pesakit kanser dengan mengembalikan sel yang kuat dan sihat.

Ada kajian juga menyokong, Resveratrol iaitu kandungan utama Vivix berjaya meningkatkan keberkesanan proses kimoterapi pesakit kanser.

2. Pengawalan Genetik / penuaan

Pengawalan genetik menyumbang kepada kemerosokan umur sel. Ujian klinikal berjaya menunjukkan, ramuan Vivix Shaklee mengaktifkan satu pengawalan genetik utama dan hasilnya menolong melambatkan penuaan di tahap sel.

3. Memperbaiki Tenaga Sel

Mitochondria adalah penjana tenaga di dalam sel. Namun, apabila peranan mitochondria menurun, tenaga sel turut menurun. Sel jadi tidak bertenaga untuk melawan penyakit dan tidak berupaya melakukan fungsi normalnya.

BACA JUGA  Collagen Powder Shaklee

Fungsi Vivix Shaklee adalah menggalakkan pembetukan tenaga baru mitochondria seterusnya membantu meningkatkan tahap tenaga di dalam sel juga. Kesannya, fungsi otak, sistem kardiovaskular, imun dan sendi juga berfungsi lebih efisyen.

4. Penimbunan Protin AGE

Protin AGE adalah bendasing yang terhasil akibat dari lebihan GULA dan protin. Penimbunan protin AGE yang berlebihan boleh menyebabkan kerosakan sel dan mempengaruhi keutuhan sel dan jangka hayat sel.

Ramuan Vivix adalah 10 kali ganda lebih kuat dari resveratrol tunggal yang bertindak sendiri. Ramuan vivix membantu melambatkan pembetukan protin AGE ni.

Secara kesimpulannya, vivix adalah minuman kesihatan yang membantu meningkatkan kesihatan secara menyeluruh.

Bagaimana_vivix_bertindak
Vivix bertindak dengan 4 mekanisme

 

Ayoh, jom order vivix sekarang. Bole wasap saya di

http://fatinhamzah.wasap.my ATAU 0175438337

Pengedar Shaklee Meru

AlFatehBiz group

Minuman_kesihatan_berasaskan_botani
Vivix adalah minuman kesihatan yang dikuasakan oleh botani

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular