Khasiat pemakanan polifenol

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Khasiat pemakanan polifenol memang terbukti berkesan dapat meningkatkan kesihatan.

Kat mana nak cari sumber pemakanan polifenol ni?

Polifenol amat mudah didapati di dalam minuman kesihatan berasaskan botanikal iaitu VIVIX.

VIVIX merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol dari Shaklee.

VIVIX mengandungi campuran unik botani yang kaya dengan polifenol.

Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Bahan-bahan di dalam VIVIX telah diuji secara klinikal,i ekslusif dan dipatenkan untuk Shaklee sahaja.

 

KHASIAT VIVIX KEPADA KESIHATAN:

  1. Menggalakkan penuaan yang sihat.
  2. Mengurangkan Kedut Halus.
  3. Melambatkan Penuaan.
  4. Mengurangkan Garis Penuaan.
  5. Mengurangkan pigmentasi.
  6. Membantu merendahkan tahap kolesterol dan gula dalam darah atau mengawalselia insulin.
  7. Merencatkan sel kanser.
  8. Mengawal Selia Estrogen.
  9. Anti kemurungan.
  10. Membantu masalah Glaukoma.
  11. Melegakan Alergi dan Lelah.
  12. Membantu pesakit Alzheimer.
  13. Mencegah Masalah Prostat.
  14. Mengurangkan Artritis.
  15. Perlindungan anti-oksidan yang baik.
  16. Menyokong kesihatan jantung dan fungsi kardiovaskular.
  17. Menyokong ketahanan dan perlindungan sel DNA.
  18. Membantu badan supaya lebih cergas dan bertenaga.
  19. Menyokong kesihatan sendi.
  20. Menyokong sistem imun

Bahan_bahan_vivix

Banyak kan khasiat VIVIX ni? Bahan-bahan yang digunakan untuk menghasilkan VIVIX pun adalah sangat premium. Dalam Top 10  best seller bagi produk shaklee, VIVIX menduduki ditangga teratas. Number 1 best seller!

Sebab tu kalau ada offer, VIVIX ni akan laku keras. Beli 2 botol ada diskaun 5% ATAU beli 6 botol percuma sebotol. Berbaloi kan. Tapi bukan setiap bulan ada offer ye. Kena tanya ejen shaklee yang berdaftar.

BACA JUGA  Kenapa pilih produk shaklee?

Membership_free_dengan_vivix

Untuk info lanjut bolehWasap saya di http://fatinhamzah.wasap.my atau

017 5438337.

 

COD~ Meru dan Bukit Kapar, Klang,

Setia Taipan dan Setia Alam, Shah Alam.

 

Pengeposan adalah ke seluruh Malaysia dengan flat rate charge iaitu RM10 sahaja bagi setiap order.

 

Berminat untuk jadi ahli?Senang jer.

  • Bagi butir peribadi kepada ejen.
  • Bayar Yuran keahlian sebanyak RM35 sahaja.
  • Keahlian percuma apabila pembelian anda mencecah 100uv dan ke atas. Kira-kira dalam RM300.

Apabila sudah berdaftar sebagai ahli, anda boleh nikmati pembelian produk dengan harga ahli iaitu diskaun sebanyak 20%.

Pembelian dengan minimum 150uv, melayakkan anda untuk mendapat CASH BONUS pada bulan berikutnya. Best kan sambil membeli vitamin, point bonus pun dapat. Alhamdulillah.

Jika nakkan UV tinggi agar bonus pun gemok, jom kita bisnes sama-sama. Sistem semuanya online. Di hujung jari anda sahaja. Nak atau taknak je kan. Jangan malu untuk berniaga. Hasilnya pasti lumayan. ANDA BUAT, ANDA PASTI DAPAT!

TESTIMONI PENGGUNA VIVIX

Vivix_masalah_rabun

 

Vivix_masalah_senggugut

 

Berpantang_dengan_Vivix

Fatin Hamzah, ejen Meru Klang.

Pengedar Shaklee anda yang aktif dan dipercayai.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Leave a Comment

Related Posts