KESAN AMBIL VIVIX SHAKLEE

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

3 KESAN UTAMA PENGGUNA VIVIX SHAKLEE

 

Ada orang tanya “Makan Vivix Ada Kesan Sampingan Tak?”

Pasti la ada uols. Vivix ni Top 10 best seller tau.

 

Pengguna-vivix
Kami pengguna vivix. Dengan vivix kami rasa lebih sihat.

Ok, ini adalah di antara kesan bagi mereka yang ambil vivix:

1.  MENGANTUK, LETIH DAN PENIN KEPALA.

Bagi mereka yang mempunyai masalah kesihatan,  badan kita mungkin akan menunjukkan beberapa tindak balas seperti mengantuk, letih dan pening kepala. Itu sebenarnya adalah “body adjustment”. Maknanya badan sedang menyesuaikan diri dengan vivix. Tak perlu risau. Selalunya selepas 3 hari dah ok.

 

2.  KELIHATAN LEBIH MUDA

Anda akan kelihatan lebih muda berbanding usia. Awet muda tu. Kenapa? Vivix ni mampu bertindak sehingga ke peringkat sel DNA. Ia memperbaiki dan memberikan tenaga kepada sel. Jadi apabila sel badan sihat, maka badan akan lebih sihat. Jadi aura awet muda tu terpancar di wajah. Tengoklah wajah pengguna tegar vivix ni. Cantik kan.

 

Awet-muda-dengan-vivix

Kulit muka akan lebih flawless, glowing dan sihat. Katakan selamat jalan romeo kepada jeragat, blackhead, whitehead dan kutil kat muka tu.  Kini kulit akan lebih sihat dan bersih dengan vivix.

3.  LEBIH BERTENAGA.

Kita akan rasa badan lebih ringan dan bertenaga. Very energetics uols. Sangat sesuai dimakan ketika dalam pantang. Mak-mak yang baru bersalin tu akan rasa lebih segar dan bertenaga. Luka jahitan pun cepat sembuh. Bila mak-mak sihat, bayi pun turut sama sihat kan.

Read more: 3 tips untuk hidup sihat dan hebat

BACA JUGA  Pengedar Shaklee Meru Klang - COD sekitar Klang dan Shah Alam

Ini ada lagi testimoni daripada pengguna vivix untuk perkongsian bersama.

 

Testimoni-kencing-berbuih-vivix
Testimoni kencing berbuih dapat diatasi dengan pengambilan vivix

 

Testimoni-fibroid-cyst-vivix
Testimoni masalah fibroid dan cyst dibantu oleh vivix

 

Testimoni-saraf-vivix
Testimoni vivix membantu atasi masalah saraf

 

Sakit-lutut-dan-vivix
Sakit lutut dan vivix

 

Awet-muda-dan-vivix
Awet muda dan vivix

Nak order vivix contact je che fatin di talian 0175438337.

Fatin Hamzah
Pengedar Shaklee Meru, Klang
Cod Meru, Kapar dan Setia Alam

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Leave a Comment

Related Posts