Saturday, December 5, 2020
HomeAlFatehBizKenapa pilih bisnes shaklee?

Kenapa pilih bisnes shaklee?

 

Kenapa pilih bisnes shaklee?

WHAT’S MAKES SHAKLEE BUSINESS DIFFERENT ?

✅ Products come first

?Tau tak, dalam bisnes ni, setiap orang pun bermula hanya sebagai PENGGUNA.
? Hanya bermula dengan merasa sendiri PRODUK tu sendiri sahaja.
? Kenapa penting fokus produk ni? Sebab kualiti dia yang sangat luar biasa. Ada Landmark Study! ??

✅ Selepas experience, kita SHARE pula.

?Tapi jual sebab kita dah pernah rasa.
?Kita jual dengan cara berkongsi.
?Apa yang kita dah rasa, dari sakit ke sihat, dari lesu ke bertenaga, dari stress ke senang, kita share dari segi pengalaman itu kepada orang lain yang nak turut sama dapat effect yang sama.
?Niat kita hanya nak tolong orang lain sihat sama. Setelah apa yang kita rasa.

✅ You build your business

?Kita tidak hanya menjual. Tapi kita sedang MEMBINA ORGANISASI.
?Organisasi ini la yang akan beranak-pinak. Sama macam bisnes yang makin besar cawangannya. Sama macam sebuah kedai yang beranak jadi berpuluh-puluh cawangan kedai.
?You are building a business system that will work for you in AUTO-MODE
?You are building a business that will last
?You build PEOPLE
?You build your future
?Anda membina bisnes yang boleh diturunkan ke anak cucu kandung sendiri. Sebab tu ia adalah Lifetime Business.

BACA JUGA  Kenapa kita perlu pendapatan sampingan?

✅ And lastly, bisnes ni boleh buat di mana-mana sahaja

?Tak kira la anda ada kat mana, sedang bercuti atau kat rumah, anda boleh terus buat Shaklee.
?Sebab kita tak perlu pegang stok. Tak perlu jadi stokis.
?Sebesar mana pun organisasi kita, untung retail kita tetap sama walau siapa pun kita.
?Seorang dropshipper Shaklee, untung retail dia still sama dengan orang yang ada stok di tangan.
?Tak macam sistem dropship > agen > stokis > founder, yang membezakan jumlah untung retail setiap peniaga.
?Semua adalah sama dan adil.
?Bisnes ni juga anda tak perlu travel & jumpa prospek anda 1 Malaysia untuk dapat sales.
?Semuanya boleh dibuat hanya dengan internet dan hujung jari je.

BACA JUGA  Kenapa kita perlu pendapatan sampingan?

So nampak tak? Beza dan uniknya bisnes ni.

 

Baca juga:

5 SEBAB ANAK LAMBAT BERCAKAP

✅ Anda dah rasa sendiri kesan PRODUK Shaklee ni. Rasai Shaklee Effect anda sendiri.
Tu je. Senang jak…

Because Shaklee is all about ‘It Starts With You’.

Dan orang yang dah rasa betul-betul ni la, yang akan sangat appreciate products Shaklee ni sampai bila-bila.

Sebab tu juga, Shaklee ada loyal consumers, walaupun dia dah makan selama 20, 30, atau 50 tahun. Produknya pun dah lebih 100 tahun dan semakin popular.

BACA JUGA  Pengedar Shaklee Meru Klang

Be apart of our Shaklee Family
? http://fatinhamzah.wasap.my

Pengedar Shaklee Meru Klang

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Vitamin untuk keperluan badan

Assalamualaikum semua. Salam Jumaat penuh barokah. Topik kita hari ini adalah...Mengapa Vitamin penting untuk keperluan badan Sedikit perkongsian ilmu vitamin asas saya share untuk korang...

Formula Menjemput Rezeki

Formula Menjemput Rezeki : (copy & paste) 1. DHUHA. Jika kita selalu buat 2 Rakaat, sekarang ubah lebih rakaat. Makin lama makin meningkat. Selepas Solat Dhuha...

Pengalaman bersalin di Hospital Shah Alam 2020

Kahwin di usia yang lewat Che Fatin mendirikan rumahtangga dengan jejaka pilihan keluarga di usia 29 tahun. Masa tu masih berkhidmat di Sabah Negeri Di...