Thursday, December 3, 2020
HomeAlFatehBizKenapa kita perlu pendapatan sampingan?

Kenapa kita perlu pendapatan sampingan?

Kenapa kita perlu jana pendapatan sampingan?

How about you?

Macam2 berlegar kat dalam pale ni tentang side income…
Why I need side income?
Why we need side income?

Walaupun mempunyai pekerjaan yang tetap, tetapi saya masih memerlukan side income.

Apakah Kepentingan pendapatan sampingan?

  1. Memudahkan kita mengerjakan haji atau umrah.
  2. Bebas hutang.
  3. Memudahkan kita untuk bersedekah.
  4. Dapat membantu mereka yang memerlukan.
  5. Untuk meringankan beban keluarga.
  6. Untuk tampung perbelanjaan harian.
  7. Simpanan pendidikan untuk anak-anak.
  8. Menyediakan keselesaan  keluarga.
  9. Membolehkan kita mempunyai simpanan bagi melancong di dalam dan di luar negara.
  10. Memajukan ekonomi keluarga dan negara.
  11. Membolehkan kita memiliki kereta dan rumah idaman.
  12. Membolehkan kita memperolehi perkhidmatan perubatan terbaik.

Anda ingin mencari pendapatan sampingan atau side income?

Anda berimpian menjadi kaya dan berjaya?

Jangan malu jangan segan untuk menyertai team Shaklee saya iaitu AlFatehBiz. Sama-sama kita menjalankan bisnes shaklee. Secara face-to-face bole, online pun boleh. Sangat mudah segala-galanya di hujung jari sahaja.

In sha Allah saya sedia membantu anda merealisasikan impian memperoleh side income.

Ingin menambah pendapatan dengan Shaklee, bolehlah menghubungi saya 0175438337 ATAU klik jer link wasap ni http://fatinhamzah.wasap.my

BACA JUGA  Year 2017 is coming. Bajet anda?

Fatin Hamzah
pengedar shaklee meru klang

 

Pengedar_shaklee_meru_klang
Pengedar shaklee meru klang. Bisnes shaklee adalah bisnes famili.

BACA JUGA  Produk penjagaan bayi yang selamat dan berkesan

Most Popular

Kelesuan Adrenal: Punca dan Cara Atasi

Adrenal fatigue?Kelesuan Adrenal? Pernah dengar tak tentang perkataan tu? Mungkin anda juga mengalaminya tapi tak tahu itu adalah masalah kelesuan Adrenal kan.Jom kita ikuti sedikit rumusan...

Vitamin untuk keperluan badan

Assalamualaikum semua. Salam Jumaat penuh barokah. Topik kita hari ini adalah...Mengapa Vitamin penting untuk keperluan badan Sedikit perkongsian ilmu vitamin asas saya share untuk korang...

Formula Menjemput Rezeki

Formula Menjemput Rezeki : (copy & paste) 1. DHUHA. Jika kita selalu buat 2 Rakaat, sekarang ubah lebih rakaat. Makin lama makin meningkat. Selepas Solat Dhuha...

Pengalaman bersalin di Hospital Shah Alam 2020

Kahwin di usia yang lewat Che Fatin mendirikan rumahtangga dengan jejaka pilihan keluarga di usia 29 tahun. Masa tu masih berkhidmat di Sabah Negeri Di...