Omega-Guard-Shaklee-membantu-perkembangan-otak-kanak-kanak

Kebaikan Omega 3 Untuk Kanak-Kanak

Kebaikan Omega-3 Untuk Minda Kanak-Kanak

 

Di antara kebaikan Omega-3 kepada minda kanak-kanak adalah:

Promosi-omega-guard-shaklee-November-2018
Promosi omega guard shaklee November 2018

Meningkatkan Prestasi Mental

  • memberikan kesan positif terhadap pemikiran, memori, dan tumpuan pemerhatian.

    Omega-Guard-mengurangkan- tekanan
    Omega Guard mengurangkan tekanan, di mana omega-3 membantu mengaktifkan antioksidan yang dapat mengurangkan tekanan sel-sel otak.
  • menyokong pembelajaran yang optimum dan kemampuan membaca.
    Omega-Guard-menguatkan-hubungan-sel-otak
    Omega Guard menguatkan hubungan antara sel-sel otak supaya daya perhatian atau fokus dapat dipertingkatkan.

     

  • Meningkatkan penghantaran isyarat antara saraf otak untuk fungsi memori yang optimum.

    Omega-3-mengurangkan-plak
    Omega-3 mengurangkan plak yang menyebabkan penyakit Alzheimer.

Memperbaiki Mood Secara Positif.

  • Pengambilan EPA dan DHA yang mencukupi akan membantu meningkatkan kepadatan saraf otak yang mengawal mood dan emosi.

    Omega-3-meningkatkan-aliran-dalam-darah
    Omega-3 meningkatkan aliran dalam darah.
  • Omega-3 adalah salah satu elemen penting untuk minda yang ceria.
  • Membantu membangkitkan mood.
  • Meningkatkan kesejahteraan emosi secara keseluruhan.

Jadi bantulah anak anda supaya mindanya aktif dalam masa yang sama dapat meningkatkan kesihatan.

Omega-Guard-Shaklee-membantu-perkembangan-otak-kanak-kanak
Omega Guard Shaklee membantu perkembangan otak kanak-kanak

Read more: KEBAIKAN CO-Q TROL,

10 PRODUK TERBAIK SHAKLEE

 

Bagaimana nak dapatkan omega guard shaklee?

Omega guard shaklee boleh didapati melalui:

  1. Ejen/pengedar shaklee yang sah seperti saya. Klik je link wasap ni http://fatinhamzah.wasap.my ATAU
  2. Jika nak order Omega Guard dengan menggunakan kad debit atau kad kredit sendiri, sila gunakan link esell ni:
Beli 1 botol:

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=33c3074b2d58a2da93047a30654dccb9

Beli promo 2 botol, less 5%:

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=dbf6c12fb6963782986a922a10b73ffb

 

Beli 6 botol, percuma 1 botol:

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=a24da840ca6ef7dfc2c9de9bf2dd440d

Nak dapatkan produk shaklee dengan murah?

Joinlah member. Hanya RM65 sahaja. Membeli sambil dapat bonus. Nak lagi best jom jana pendaptan bersama-sama. Kami akan bimbing anda dari A to Z.

Mahal la RM65 tu!

Ada cara tak untuk dapatkan free membership?

Mestilah ada. Nak tahu macam mana? Ni nak share sikit. Dengan pembelian sebanyak 200uv anda berpeluang menjadi ahli shaklee secara percuma. Contohnya beli 2 botol vivix, anda layak dapat free membership.

 

Jika anda bijak, bolehlah kumpul order dari kawan-kawan, saudara-mara, jiran tetangga dan sebagainya. Bila dah cukup 200uv, nah dapatlah free membership tu.

“Hidup ini satu perjuangan. Jika ingin berjaya, berusahalah untuk mengubah nasib anda. Siapa yang berusaha dia pasti berjaya. Siapa buat , dia pasti dapat”.

 

Yang berusaha untuk hidup,

Fatin Hamzah 0175438337
Pengedar Shaklee Meru Klang

 

 

5/5 (2 Reviews)
GLA-Complex-Shaklee-stabilkan-hormon-wanita
Produk Shaklee

Stabilkan hormon wanita dengan omega-6

Kenali GLA Shaklee Sumber Terbaik Omega-6 untuk stabilkan hormon wanita. GLA Shaklee diekstrak dari Borage. Ia mengandungi lebih 2 kali …

Read More →
Pengedar-Shaklee-Meru-Klang
Uncategorized

Tips memilih suplemen untuk tubuh badan kita

Tips memilih suplemen terbaik Terdapat pelbagai produk makanan tambahan di pasaran. Sama ada ianya keluaran tempatan mahupun dari negara luar. …

Read More →
Omega-guard-mengandungi-EPA-dan-DHA
Produk Shaklee

10 Kebaikan Asid Lemak Omega-3

Tahukah Anda Kebaikan Asid lemak Omega-3? Badan manusia sangat memerlukan asid lemak omega-3 untuk kekal kuat dan sihat, dan asid …

Read More →
Omega-Guard-Shaklee-membantu-perkembangan-otak-kanak-kanak
Produk Shaklee

Kebaikan Omega 3 Untuk Kanak-Kanak

Kebaikan Omega-3 Untuk Minda Kanak-Kanak   Di antara kebaikan Omega-3 kepada minda kanak-kanak adalah: Meningkatkan Prestasi Mental memberikan kesan positif …

Read More →
10-produk-terbaik-shaklee-di-Malaysia
Produk Shaklee

10 produk terbaik shaklee di Malaysia yang perlu anda tahu

10 produk terbaik shaklee di Malaysia yang perlu anda tahu Shaklee ada pelbagai produk di pasaran. Memang terbaek!!! Sebagai Pengedar …

Read More →
Shaklee-baby
Produk Shaklee

Promo Shaklee Baby – produk penjagaan bayi

Pada bulan NOVEMBER 2018 ini, salah satu promosinya adalah Shaklee Baby iaitu produk penjagaan bayi.  Shaklee Baby mula dijual secara …

Read More →

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *