Omega-guard-mengandungi-EPA-dan-DHA

10 Kebaikan Asid Lemak Omega-3

Tahukah Anda Kebaikan Asid lemak Omega-3?

Badan manusia sangat memerlukan asid lemak omega-3 untuk kekal kuat dan sihat, dan asid lemak ini tidak dapat dihasilkan oleh tubuh kita melainkan dari pengambilan makanan harian Akan tetapi belum tentu makanan harian yang kita ambik setiap hari tu mengandungi asid lemak omega-3 kan. Atau adakah cukup asid lemak omega-3 yang diambil untuk badan kita pada setiap hari?

Jadi sebagai alternatif, kita boleh mengamalkan makanan tambahan seperti suplemen Omega-3 iaitu Omega Gurad Shaklee yang  berketulenan tinggi Omega-3 nya.

Secara ringkasnya OmegaGuard Shaklee bagus untuk:

  1. Memecahkan kahak dan melegakan batuk.
  2. Bantu perkembangan otak bayi.
  3. Mengurangkan Semput atau lelah.
  4. Meningkatkan sistem imun.
  5. Mengurangkan simptom eczema.
  6. Meningkatkan fokus dan memori.
  7. Mengurangkan elergik dan gatal.
  8. Mengurangkan simptom asthma.
  9. Membekalkan EPA & DHA untuk otak.
  10. Membantu masalah sakit sendi, lutut dan tumit.
Omega-guard-mengandungi-EPA-dan-DHA
Omega guard mengandungi EPA dan DHA

TESTIMONI OMEGA GUARD SHAKLEE

 

Omega-guard-dan-asma
Omega guard dan asma
Omega-guard-dan-sakit-tumit
Omega guard dan sakit tumit
Asma-berkurangan-dengan-amalkan-omega-guard
Asma berkurangan dengan amalkan omega guard
Omega-guard-menggalakkan-sel-otak-berhubung
Omega guard menggalakkan sel otak berhubung

Bagaimana nak dapatkan omega guard shaklee?

Omega guard shaklee boleh didapati melalui:

  1. Ejen/pengedar shaklee yang sah seperti saya. Klik je link wasap ni http://fatinhamzah.wasap.my ATAU
  2. Jika nak order Omega Guard dengan menggunakan kad debit atau kad kredit sendiri, sila gunakan link esell ni:

Beli 1 botol:

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=33c3074b2d58a2da93047a30654dccb9

Beli promo 2 botol, less 5%:

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=dbf6c12fb6963782986a922a10b73ffb

 

Beli 6 botol, percuma 1 botol:

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=a24da840ca6ef7dfc2c9de9bf2dd440d

 

Yang menulis,

Fatin Hamzah, Pengedar Shaklee sah anda di Selangor dan khususnya di kawasan Klang, Meru, Kapar dan Setia Alam.

Boleh self pick up juga di Kawasan Taman Desa Permai, Meru dan Kapar.

Pengeposan adalah ke seluruh Malaysia dengan cas RM10 sahaja. Flate rate walaupun di Sabah dan Sarawak ye.

Nak dapatkan harga murah join lah member. Hanya RM65. Nak berbisnes pun boleh. Kami ada group support yang besar dan bersedia membimbing anda dari A to Z.

Best tau bila jadi ahli ni. Boleh dapat CASH BONUS, CAR BONUS & CONVENTION/INTENSIVE TRIP berdasarkan terma dan syarat yang telah ditetapkan. Yang penting usaha dan komitmen.

Ok. That’s all for today. Cepat order Omega Guard sementara masih promo tau. Assalamualaikum.

 

5/5 (3 Reviews)
GLA-Complex-Shaklee-stabilkan-hormon-wanita
Produk Shaklee

Stabilkan hormon wanita dengan omega-6

Kenali GLA Shaklee Sumber Terbaik Omega-6 untuk stabilkan hormon wanita. GLA Shaklee diekstrak dari Borage. Ia mengandungi lebih 2 kali …

Read More →
Pengedar-Shaklee-Meru-Klang
Uncategorized

Tips memilih suplemen untuk tubuh badan kita

Tips memilih suplemen terbaik Terdapat pelbagai produk makanan tambahan di pasaran. Sama ada ianya keluaran tempatan mahupun dari negara luar. …

Read More →
Omega-guard-mengandungi-EPA-dan-DHA
Produk Shaklee

10 Kebaikan Asid Lemak Omega-3

Tahukah Anda Kebaikan Asid lemak Omega-3? Badan manusia sangat memerlukan asid lemak omega-3 untuk kekal kuat dan sihat, dan asid …

Read More →
Omega-Guard-Shaklee-membantu-perkembangan-otak-kanak-kanak
Produk Shaklee

Kebaikan Omega 3 Untuk Kanak-Kanak

Kebaikan Omega-3 Untuk Minda Kanak-Kanak   Di antara kebaikan Omega-3 kepada minda kanak-kanak adalah: Meningkatkan Prestasi Mental memberikan kesan positif …

Read More →
10-produk-terbaik-shaklee-di-Malaysia
Produk Shaklee

10 produk terbaik shaklee di Malaysia yang perlu anda tahu

10 produk terbaik shaklee di Malaysia yang perlu anda tahu Shaklee ada pelbagai produk di pasaran. Memang terbaek!!! Sebagai Pengedar …

Read More →
Shaklee-baby
Produk Shaklee

Promo Shaklee Baby – produk penjagaan bayi

Pada bulan NOVEMBER 2018 ini, salah satu promosinya adalah Shaklee Baby iaitu produk penjagaan bayi.  Shaklee Baby mula dijual secara …

Read More →

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *