Join Shaklee Dengan Inspirasi Biz

Pendapatan yang diperoleh daripada perkongsian produk Shaklee dengan orang lain turut memberi lebih banyak keseronokan, lebih banyak masa dengan keluarga dan rakan-rakan, lebih banyak pilihan mengenai cara anda meluangkan hari anda dan wang anda. Akhirnya, ia boleh membawa kepada sebuah perniagaan yang boleh diturunkan dari satu generasi ke satu generasi. Ia bukan sekadar cakap kosong, malah, ini adalah rekod kami selama lebih daripada 60 tahun. Perniagaan Shaklee adalah…

1.Mudah
Sistem yang mudah dan terbukti untuk dikongsikan.

2.Fleksibel
Anda tentukan sendiri matlamat pendapatan anda dan jumlah masa yang anda ingin peruntukkan.

3.Social
Ianya adalah sosial – Ianya berkaitan dengan manusia, komunikasi dan komuniti.

4.Mudah Alih
Alatan komunikasi digital yang boleh digunakan pada bila-bila masa, di mana sahaja untuk perkongsian dan latihan.

Pendapatan tambahan untuk trip tak dirancang bersama rakan-rakan. Bina rumah idaman yang sering anda impikan. Melancong ke tempat-tempat yang selalu anda ingin lihat dan nikmati. Dan wang bukan menjadi satu masalah apabila anak-anak anda mahu melanjutkan pelajaran ke universiti.

CARA BINA BISNES DENGAN SHAKLEE ADA BEBERAPA LANGKAH YANG MUDAH UNTUK KITA LAKUKAN

LANGKAH 1 – SERTAI

Daftar perniagaan anda dengan mendaftar sebagai Pengedar Bebas Shaklee yang sah untuk mengedarkan produk Shaklee.

LANGKAH 2 – GUNA

Buat pesanan produk, guna dan sarankan kepada orang lain. Shaklee terkenal dengan produk pemakanan suplemen, kecantikan dan pencuci organik.

LANGKAH 3 – BELAJAR & PEROLEH PENDAPATAN

Pelajari tentang produk dan perniagaan daripada Pusat Sumber dalam talian anda, Penaja atasan, Pakar Pemakanan Shaklee dan Pengurus Pembangunan Perniagaan. Dapatkan sokongan mereka.

LANGKAH 4 – KONGSI

Anda mempunyai aspirasi. Anda sukakan produk, seterusnya, kongsi dengan mereka di sekeliling anda dan jemput mereka untuk sertai anda. Anda mampu menarik perhatian orang lain dengan menunjukkan sikap bersemangat, bertenaga, positif dan tulus.

LANGKAH 5 – MEMBINA

Kembangkan kumpulan anda dan bina volum jualan anda. Dengan mempunyai matlamat yang jelas dan memberi tumpuan terhadap dua perkara di atas, sudah pasti perniagaan anda akan memberikan anda satu pendapatan yang berpanjangan. Mulakan Sekarang.

keyword