Thursday, April 22, 2021
Homejana pendapatanJaga Kesihatan Sambil Jana income

Jaga Kesihatan Sambil Jana income

Dalam pengambilan makanan tambahan untuk menjaga kesihatan diri sendiri, kita juga boleh jana pendapatan dengan menjadi ahli shaklee di samping dapat juga membantu dan memberi kesedaran kepada orang lain tentang keperluan makanan tambahan dan vitamin.

Masih ramai lagi di luar sana dan juga sekitar kita yang sangat memerlukan pengetahuan dan kesedaran tentang makanan tambahan dan juga vitamin. Terutama vitamin shaklee ni sangat bagus kerana ada ujian klinikal dan juga Landmark Study, sebab tu saya sendiri pilih untuk menggunakannya secara berterusan setelah mencuba dulu ketika di perkenalkan oleh wife saya sendiri.
Shaklee ni boleh juga guna sendiri-sendiri tapi lagi bagus jika jadi ahli. Jadi boleh di beli dengan harga ahli di samping dapat kumpul point dari pembelian yang kita lakukan. Dan jika ingin pergi lebih jauh dengan shaklee juga kita boleh jalankan bisnes. Saya dan wife saya boleh tunjukan cara-cara berniaga di dalam shakle dari A to Z.
Jana Pendapatan Dengan Shaklee
Shaklee adalah sebuah perniagaan yang sebenar kerana jika kita ingin keuntungan kita harus berusaha untuk membuat jualan. Ada barang fizikal dan ada pembeli. Dan urusniaga harus berlaku.
Ok…bagaimana nak jana pendapatan dengan shaklee saya akan sambung dalam artikel yang akan datang.
BACA JUGA  Sakit Sendi, melicinkan kulit dan memperbaiki sel-sel
Previous articleHello Shaklee Baby
Next articleIMPIAN DAN KENYATAAN

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
BACA JUGA  Wahai kaum ibu berilah waktu untuk dirimu sendirI

Most Popular