Produk Shaklee

Ikhtiar untuk masalah mata

0

Anda mempunyai masalah mata?Mata anda rabun atau mata anda kering? Dah cuba macam-macam tapi masalah mata masih belum dapat diatasi? Apa kata ikhtiar masalah mata anda dengan Carotomax Shaklee.

Apa yang best tentang Carotomax shaklee.

Apa yang best tentang carotomax shaklee? Jom kita cite satu-persatu.

Carotomax adalah suplemen atau makanan tambahan yang mengandungi 6 jenis karotenoid seperti alpha carotene, beta carotene, lutien, lycopene, zeaxanthin dan astaxanthin. Susah tau nak cari suplemen mata yang lengkap dengan 6 karotenoid ni. Paling banyak di pasaran pun cuma 4 jenis karotenoid. Tu sebab carotomax shaklee ni sangat istimewa.

Kelebihan-carotomax-shaklee

Kelebihan carotomax shaklee

Info: Nutrien penting ibu hamil

Nutrien penting ibu hamil

Carotomax-dan-pemakanan-semulajadi

Perbandingan khasiat carotomax dan pemakanan semulajadi

Alpha dan beta carotene

Alpha dan beta carotene membantu penglihatan mata yang lebih jelas dan tajam terutamanya pada waktu malam (kurang silau dan rabun) dan ia juga sangat penting untuk menyingkirkan sel rosak daripada mata.

Lutein dan zeaxanthin

Lutein dan zeaxanthin pula berfungsi sebagai antioksida yang menghalang serangan radikal bebas. Iaitu penyebab yang menyebabkan mata rosak akibat penuaan pramatang seperti rabun dekat, rabun warna, katarak, glaucoma, mata kering dan sebagainya.
Khasiat-carotomax-vitamin-mata

Khasiat carotomax vitamin mata

Dikongsikan bersama testimoni pengguna Carotomax Shaklee

Carotomax-shaklee-membantu-masalah-mata

Carotomax shaklee membantu masalah mata

Carotomax-bantu-kesihatan-mata

Carotomax membantu mata anda lebih sihat

Carotomax-membantu-masalah-mata

Carotomax membantu masalah mata

Carotomax-membantu-masalah-mata-silau

Carotomax membantu masalah mata silau

Carotomax-membantu-masalah-silau-mata

Carotomax membantu masalah silau mata

Carotomax-membantu-masalah-mata

Carotomax membantu masalah mata

 

Ok, kalau nak order apa-apa produk shaklee bole hello che fatin ye http://fatinhamzah.wasap.my


Kenapa kita perlukan suplemen?

Previous article

Pengedar Shaklee Meru Klang

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *