Friday, July 30, 2021
HomecarotomaxIkhtiar untuk masalah mata

Ikhtiar untuk masalah mata

Anda mempunyai masalah mata?Mata anda rabun atau mata anda kering? Dah cuba macam-macam tapi masalah mata masih belum dapat diatasi? Apa kata ikhtiar masalah mata anda dengan Carotomax Shaklee.

Apa yang best tentang Carotomax shaklee.

Apa yang best tentang carotomax shaklee? Jom kita cite satu-persatu.

Carotomax adalah suplemen atau makanan tambahan yang mengandungi 6 jenis karotenoid seperti alpha carotene, beta carotene, lutien, lycopene, zeaxanthin dan astaxanthin. Susah tau nak cari suplemen mata yang lengkap dengan 6 karotenoid ni. Paling banyak di pasaran pun cuma 4 jenis karotenoid. Tu sebab carotomax shaklee ni sangat istimewa.

Kelebihan-carotomax-shaklee
Kelebihan carotomax shaklee

Info: Nutrien penting ibu hamil

Nutrien penting ibu hamil

Carotomax-dan-pemakanan-semulajadi
Perbandingan khasiat carotomax dan pemakanan semulajadi

Alpha dan beta carotene

Alpha dan beta carotene membantu penglihatan mata yang lebih jelas dan tajam terutamanya pada waktu malam (kurang silau dan rabun) dan ia juga sangat penting untuk menyingkirkan sel rosak daripada mata.

Lutein dan zeaxanthin

Lutein dan zeaxanthin pula berfungsi sebagai antioksida yang menghalang serangan radikal bebas. Iaitu penyebab yang menyebabkan mata rosak akibat penuaan pramatang seperti rabun dekat, rabun warna, katarak, glaucoma, mata kering dan sebagainya.

Khasiat-carotomax-vitamin-mata
Khasiat carotomax vitamin mata

Dikongsikan bersama testimoni pengguna Carotomax Shaklee

Carotomax-shaklee-membantu-masalah-mata
Carotomax shaklee membantu masalah mata

 

Carotomax-bantu-kesihatan-mata
Carotomax membantu mata anda lebih sihat

 

Carotomax-membantu-masalah-mata
Carotomax membantu masalah mata

 

BACA JUGA  PROMO SHAKLEE 11.11 wow

Carotomax-membantu-masalah-mata-silau
Carotomax membantu masalah mata silau

 

Carotomax-membantu-masalah-silau-mata
Carotomax membantu masalah silau mata

 

Carotomax-membantu-masalah-mata
Carotomax membantu masalah mata

 

Ok, kalau nak order apa-apa produk shaklee bole hello che fatin ye http://fatinhamzah.wasap.my

BACA JUGA  Tips Atasi Stress

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

BACA JUGA  Tips Atasi Stress