Friday, October 22, 2021
HomegarliccomplexGARLIC COMPLEX SHAKLEE RM 59.63

GARLIC COMPLEX SHAKLEE RM 59.63

GARLIC COMPLEX SHAKLEE RM 59.63 (termasuk gst)

Bawang putih berupaya meningkatkan kesihatan kardiovaskular & membantu mengekalkan tekanan darah normal serta tahap kolestrol apabila diambil sebagai diet harian yang sihat.

Allicin adalah sebatian utama yang terdapat di dalam bawang putih yang mempunyai pelbagai khasiat di antaranya:

1) membantu mengekalkan tekanan darah normal & tahap kolestrol normal.
2) menggalakkan kesihatan kardiovaskular
3) memelihara tahap kesihatan mikro organisma penting.

Apa keistimewaan Garlic Complex Shaklee ni?

✅Menggunakan bawang putih dari jenis premium untuk menghasilkan Garlic Shaklee yang bekualiti.
✅Bawang putih yang digunakan adalah ditanam secara organik di California, USA semasa musim panas dan sudah tentu ia bebas dari segala racun perosak.
✅Tidak berbau bawang putih. Shaklee menggunakan dwi-teknologi agar setiap tablet Garlic Shaklee mempunyai bau yang istimewa dengan perasa herba Rosemarry dan Spearmint.
✅Mengandungi pelbagai jenis vitamin E bagi meningkatkan sebatian aktif bawang putih dan keberkesanannya dalam tubuh.

 

✅Meningkatkan tahap sistem penghadaman, fungsi jantung yang baik kerana mengandungi ekstrak spearmint.
✅Merupakan Antibiotik semulajadi yang selamat dan sangat bagus untuk pertingkatkan sistem keimunan badan supaya boleh menghalang sakit berjangkit seperti selesema, kulat, kuman, virus dan kulat kandidiasis.
✅Garlic dapat mengeluarkan raksa, plumbum, kadmium yang merupakan logam toksik dalam tubuh dengan pantas. Logam toksik ini antara penyebab tekanan darah tinggi meningkat.
✅Melindungi sel-sel darah dari kemusnahan yang disebabkan kehadiran logam dalam tubuh dan sekaligus menghalang kerosakkan hati oleh bahan kimia yang terkandung dalam tubuh tanpa kita sedari.
✅Membantu menurunkan paras kolestrol, LDL, trigliserid dan kelikatan darah, mengurangkan bekuan darah, meningkatkan HDL, melindungi jantung dan menghalang strok dan penyakit koronari.
✅Membantu merawat kanser serta membantu mengurangkan peratusan bahan pencetus kejadian kanser iaitu Nitrosamine. Garlic merupakan anti-oksidan kerana mengandungi sebatian selenium + germanium + acid amino yang melindungi tubuh dari radikal bebas yang merupakan antara penyebab kanser.
✅Membantua mengatasi masalah alergi dengan meningkatkan keimunan terhadap penyakit alergi seperti hidung yang sensitif sinus, alergi, asthma, selesema dan hepatitis.
✅Meningkatkan dan membantu dalam masalah sistem penghadaman seperti kembung perut, senak perut, ulser, gastrik dan ketidakhadaman.
✅Menstabilkan tekanan darah tinggi dengan pengambilan konsisten 2-4 biji tablet Garlic sehari selepas makan.
✅Mengelakkan Odema iaitu air tekumpul dalam badan terutama pada kaki dan pergelangan kaki
✅Membantu menangani masalah organ-organ pernafasan tersumbat akibat batuk dan bronkitis yang berterusan, sakit kerongkong, selesema dan resdung (sinus)
✅Bagi yang mempunyai masalah paras gula yang tinggi dalam darah, Garlic dapat meningkatkan pengeluaran insulin dan meransang hati untuk mengawal gula dalam darah.
✅Mampu melawan bakteria dan semua jenis jangkitan pada kerongkong dan telinga, perut memulas, cirit-birit, bronkitis, luka-luka dan sebagainya.
Perlukan suplemem, bole cari saya http://fatinhamzah.wasap.my
Fatin Hamzah 0175438337
PENGEDAR SHAKLEE MERU, KLANG
BACA JUGA  ATASI FIBROID DENGAN SUPLEMEN

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular