DREAM BIG AND AIM HIGHER

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

 

DREAM BIG AND AIM HIGHER. Jom jadikan segala impian kita menjadi kenyataan.

Pagi-pagi ni kena cari motivasi untuk bagi semangat dan kejut dari tidur yang panjang.

 

Shaklee effect sharing by Master Lyna Noh

Apa yang Shaklee boleh tawarkan kepada SID yang rajin bekerja???

CASH BONUS

Setiap bulan pada tanggal 14hb atau 15hb Shaklee akan bank-in kan cash bonus untuk setiap SID yang layak mencapai UV. Boleh rebut 5%-21% kadar bonus depend on our effort. Lagi banyak jualan (PV) lagi banyak juga UV tu, maka makin GEMOK la bonus yang akan kita dapat. Downline pun boleh potong upline janji kena rajin berusaha. Takde unsur “umbrella” yang tindas orang bawahan ye. Adil dan saksama sitem MLM Shaklee ni.
 
Semua SID yang Rank Supervisor ke atas adalah layak untuk dapat Car Bonus. Tapi dengan syarat iaitu perlu maintain jualan dan UV selama 3 bulan. GUV tu kena gemukkan okeh. Setiap bulan Car Bonus paling minimum adalah RM500 dan akan dikreditkan ke dalam akaun kita bersama Cash bonus. Bunyi macam senang kan. Jadi, usaha la untuk capai kan. Come on and wake up. Makes your dream become true.
 

CAR BONUS

CONVENTION

Setiap cycle, Convention Shaklee akan bertukar destinasi. So, sambal menyelam minum air. Pergi convention dan boleh jalan2. Sama ada National atau International. Yang layak boleh turut serta.

 

CONVENTION SHAKLEE 2017 DI MALAYSIA

INCENTIVE TRIP

Ada Regional trip & international trip termasuk pakej umrah dan ziarah. Semuanya ditanggung beres oleh Shaklee. Kalau lah saya dapat pakej umrah dan ziarah ni memang beruntung. Ini adalah target awal saya semenjak serius berbisnes shaklee. Moga termakbul suatu hari nanti. Aamiin.
 

Regional Trip Shaklee 2017/2018: Bangkok

 
Ada sape2 berminat untuk menjana income dengan Shaklee?
Join #ProjekGajiTghBulan #ProjekGajiTghBulan #ProjekGajiTghBulan
 
Bole hubungi saya Fatin Hamzah 0175438337.
 
DREAM-BIG-AND-AIM-HIGHER
DREAM BIG AND AIM HIGHER
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

1 thought on “DREAM BIG AND AIM HIGHER”

Leave a Comment

Related Posts