Wednesday, December 2, 2020
Home detox BODY ADJUSTMENT

BODY ADJUSTMENT

Body adjustment adalah proses di mana badan sedang menyesuaikan diri dengan produk yang diambil.

Ini berlaku apabila kita mengambil vitamin dari sumber semulajadi yang bertindak mengeluarkan toksin dan merawat kerosakan pada sel dan sistem dalam badan kita.
Proses ini membuatkan seseorang itu berasa ‘tak sedap badan’ dan mungkin demam atau mengalami sakit pinggang atau sakit kepala yang teruk.
Ini adalah tindakbalas biasa bila badan kita nak mengeluarkan toksin. Antara simptom tubuh kita sedang atau akan mengalami ‘body adjustment’ kita mungkin akan berasa:
☺????????????????Pening, Mual, Badan panas, Demam, Sakit kepala, Sakit pinggang, Mengantuk, Muntah-muntah, Berpinar-pinar, Ulser, Emosi terganggu dll.
Jangan Risau Kerana Ini Petanda Yang Sangat Baik. Di antara saranan untuk menghadapi situasi ini adalah:

-Minum air yang banyak — air masak/air kosong
-Cuba untuk berehat dan bertenang
-Bersabar
-Berdoa agar dipermudahkan
-Hubungi pengedar Shaklee anda untuk mendapatkan nasihat

Setelah semua toksin dikeluarkan dari sel-sel tubuh kita, ia akan mula ‘memperbaiki’nya. Hasilnya tubuh kita akan terasa lebih sihat, bertenaga, ceria dan cantik!

 

 

Landmark study untuk produk-produk shaklee. Nyata tiada kesan negatif. Cuma ada “Body Adjustment”
 No need to be worries, it is normal ???
————————
Pastikan anda mendapat dos yang betul mengikut kesesuaian badan anda ok. Jadi belilah produk shaklee dari pengedar yang sah. Mereka akan guide anda. Tetapi jika anda membeli dari laman sesawang e-dagang mahupun kedai jamu, pihak shaklee tidak akan bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat konsultasi cara pemakanan & penggunaan produk yang betul dan produk yang dijual telah tamat tempoh.
———————–
Trusted SID 1094300
#PengedarShakleMeruKlang

 

BACA JUGA  SUPLEMEN DAN GAYA HIDUP SIHAT
BACA JUGA  7 sebab kita perlukan suplemen dalam diet harian

Most Popular

Kelesuan Adrenal: Punca dan Cara Atasi

Adrenal fatigue?Kelesuan Adrenal? Pernah dengar tak tentang perkataan tu? Mungkin anda juga mengalaminya tapi tak tahu itu adalah masalah kelesuan Adrenal kan. Jom kita ikuti sedikit rumusan...

Vitamin untuk keperluan badan

Assalamualaikum semua. Salam Jumaat penuh barokah. Topik kita hari ini adalah... Mengapa Vitamin penting untuk keperluan badan Sedikit perkongsian ilmu vitamin asas saya share untuk korang...

Formula Menjemput Rezeki

Formula Menjemput Rezeki : (copy & paste) 1. DHUHA. Jika kita selalu buat 2 Rakaat, sekarang ubah lebih rakaat. Makin lama makin meningkat. Selepas Solat Dhuha...

Pengalaman bersalin di Hospital Shah Alam 2020

Kahwin di usia yang lewat Che Fatin mendirikan rumahtangga dengan jejaka pilihan keluarga di usia 29 tahun. Masa tu masih berkhidmat di Sabah Negeri Di...