Bisnes Shaklee Bisnes Untuk Family

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Bisnes Shaklee Bisnes Untuk Family

Bisnes shaklee adalah untuk family. Ada jer event kita bawak le semuanya. Ni yang best tentang bisnes shaklee. Family first ?
.
Masa ni tahun 2017, kami gigih datang ke Shaklee Conferences sebab nak naik pentas amik title SUPERVISOR la kan hehe. Masa ni si Fayad dok dalam perut lagi.
.
Dalam conferences tersebut, ada jugak diselitkan psitives sharing dari leader2 hebat. Kasi bakar semangat gitew. Hopefully lepas ni giliiran kami naik rank lagi dan berjaya capai 3C dalam shaklee iaitu Cash Bonus, Car Bonus dan Conference Trip. Yehaaa ???. Doakan kami berjaya uols.
.
Anda nak bisnes dan rebut peluang atau intensif yang disediakan oleh shaklee, jom join kami ???
http://fatinhamzah.wasap.my
.
#pengedarshakleemeruklang
#alfatehbiz
#polluxbi
#familibisnes
#onlineseller
#mentorbisnes

Bisnes Shaklee adalah Peluang Perniagaan?

Disamping menjaga kesihatan dengan suplemen, Shaklee juga boleh menjana peluang pendapatan keluarga, Dengan keazaman yang sepenuhnya bergantung kepada anda.

Kejayaan bisnes shaklee bergantung kepada keazaman?

Keazaman yang tinggi menjadi penentu kepada kejayaan bisnes shaklee. Dengan tawaran produk semula jadi dan terbukti berkesan. Serta akan diberi sokongan latihan,pengiktirafan dan juga pelan imbuhan yang lumayan.

Keistimewaan Bisnes Shaklee?

Shaklee tiada had atau sempadan selagi selagi kita mampu mencapainya.

Mulakan Perniagaan Shaklee?

Dengan mengikuti panduan perniagaan, penetapan matlamat, dan bina pelan tindakan adalah elemen utama untuk kejayaan. Dengan asas ini ia membantu kita untuk membina sebuah kejayaan yang mampu bertahan ke generasi akan datang.

BACA JUGA  Minuman kesihatan terbaik: kenali bahan utama vivix

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Leave a Comment

Related Posts