Tuesday, March 9, 2021

fatin

330 POSTS8 COMMENTS

Sembuhkan luka dengan cepat?

Nak tahu rahsia luka sembuh dengan cepat? Anda patut baca entri ni. Menurut jurnal , kajian yang dijalankan pada tahun 2003, menunjukkan nutrisi dalam makanan...

Petua senang hati

﷽ As Salamualaikum  & Salam Sejahtera 🌹Sahabat Syurga🌹 tentang *PETUA SENANG HATI*..😊."1. Latih hati sentiasa bersangka baik terutama dengan Allah.2. Latih diri sentiasa ingat...

Sedekah itu satu rezeki dan amalan yang kekal selepas kematian

Assalamualaikum. Selamat pagi semua. Isnin 18/01/2021 . "Sedekah itu satu rezeki dan amalan yang kekal selepas kematian". Maksudnya apabila kita telah meninggal dunia, amalan bersedekah itu boleh...

Bercuti di Avani Sepang Goldcoast Resort

Best tak bercuti di Avani Sepang Goaldcoast?Mestilah best. Sesuai untuk rilek bersama famili. Alhamdulillah, percutian yang dinantikan untuk famili ditunaikan jugak pada 4 Januari 2021....

Kebaikan Kurma mengawal diabetes dan obesiti

Ini adalah hasil tulisan Dr Norman Mohd Norawi. Saya cuma share di blog untuk manfaat bersama. KELEBIHAN KURMA UNTUK DIABETES & OBESITI Kita selalu di fahamkan...

Tanda-tanda kolestrol dan tips mengatasinya

Bebaskan diri anda dari kolestrol jahat... Macam mana nak tahu kita mempunyai Kolestrol Tinggi?Boleh baca tanda-tanda di bawah ni:✔️Kerap sakit kaki✔️Kebas-kebas di bahagian kaki atau...

Kelesuan Adrenal: Punca dan Cara Atasi

Adrenal fatigue?Kelesuan Adrenal? Pernah dengar tak tentang perkataan tu? Mungkin anda juga mengalaminya tapi tak tahu itu adalah masalah kelesuan Adrenal kan.Jom kita ikuti sedikit rumusan...

Vitamin untuk keperluan badan

Assalamualaikum semua. Salam Jumaat penuh barokah. Topik kita hari ini adalah...Mengapa Vitamin penting untuk keperluan badan Sedikit perkongsian ilmu vitamin asas saya share untuk korang...

Formula Menjemput Rezeki

Formula Menjemput Rezeki : (copy & paste) 1. DHUHA. Jika kita selalu buat 2 Rakaat, sekarang ubah lebih rakaat. Makin lama makin meningkat. Selepas Solat Dhuha...

Pengalaman bersalin di Hospital Shah Alam 2020

Kahwin di usia yang lewat Che Fatin mendirikan rumahtangga dengan jejaka pilihan keluarga di usia 29 tahun. Masa tu masih berkhidmat di Sabah Negeri Di...

TOP AUTHORS

330 POSTS8 COMMENTS
- Advertisment -

Most Read