Friday, July 30, 2021
HomePENGEDAR SHAKLE MERU KLANGApakah ia Bell Palsy?

Apakah ia Bell Palsy?

Apakah ia Bell Palsy?

Bell Palsy ni adalah satu keadaan di mana berlaku kelumpuhan atau kelemahan pada salah satu bahagian otot muka. Kerosakan pada salah satu bahagian saraf muka menyebabkan sebelah muka kita nampak jatuh.

Bukan itu sahaja, kerosakan saraf itu menyebabkan anda kehilangan deria rasa dan juga hilang kawalan pada air liur dan air mata.

Ia mungkin boleh berlaku pada waktu pagi, bangun pagi tengok mata susah nak buka, muka dah herot dan jatuh.

JAGA-JAGA untuk mereka yang kerap diserang migrain. Kerana penyelidikan mengaitkan migrain boleh meninggikan risiko anda terkena Bell Palsy.

Bagi yang ada ahli keluarga yang terkena Bell Palsy ni boleh lah cuba ikhtiar dengan Vivix.

Bells_palsy
Bells Palsy

 

Panik kan kalau jadi macam tu?

 

READ MORE: WHAT IS BELLS PALSY

 

 

Bahan_terbaik_dalam_vivix
Bahan terbaik dalam vivix

 

 

Kandungan resveratrol dalam Vivix

Kandungan resveratrol dalam vivix sangat membantu untuk memperbaiki sel sehingga ke DNA. Dalam kes bell palsy, sel wajah individu rosak akibat berlakunya keradangan saraf. Dengan mengamalkan resveratrol, ia dapat membantu memulihkan keradangan saraf yang berlaku pada pesakit bell palsy.

Vivix juga membantu untuk meningkatkan antibodi

Vivix juga membantu untuk meningkatkan antibodi dan juga mempercepatkan proses pemulihan pesakit Bell Palsy.

BACA JUGA  Tips Banyakkan Susu Ibu

Kadar penyembuhan secara total in sha Allah akan lebih cepat berbanding dengan pesakit yang tidak mengambil vivix.

Kita boleh ikhtiar dan berdoa. Selebihnya berserah kepada Allah swt. Setiap penyakit, pasti ada penawarnya. Husnuzon..

 

BACA JUGA  Kurangkan Sakit Sendi Dan Lutut

Nak cuba Vivix? Boleh contact che fatin di👇

http://fatinhamzah.wasap.my

0175438337

Pengeposan adalah ke seluruh Malaysia.

Bulan ni jangan lupa ye ada promosi:

1. Beli twinpack vivix dapat less 5% ATAU

2. Beli 6 botol vivix, percuma sebotol vivix.

Postage pastinya free dengan promosi vivix ni. Tambahan pulak, akan dapat free membership worth of RM35 dan cash bonus pada bulan berikutnya. Jom jangan lepaskan peluang.

 

Promo_twinpack_vivix
Promosi pembelian twinpack vivix

 

Resveratrol_melindungi_sel_daripada_kerosakan
Resveratrol dalam vivix sangat berkesan dalam melindungi dan memperbaiki sel yang rosak.

Ummi yang menulis,

Fatin Hamzah

Pengedar Shaklee Meru Klang. Saya juga aktif di sekitar Bukit Kapar, Bukit Raja, Setia Taipan dan Setia Alam.

COD ditangguhkan selagi musim Covid-19 belum berakhir. Harap maklum. Juga Pengeposan pun sedikit delay akibat kekurangan staf. Mohon bersabar.

 

Terima kasih.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here
BACA JUGA  Atasi Masalah Resdung

Most Popular