Thursday, December 3, 2020
HomeESP SHAKLEE5 sebab mengapa anda perlu memilih protein shaklee

5 sebab mengapa anda perlu memilih protein shaklee

ESP Mixed Soy
Protein Isolate Powder
Kebanyakan orang tidak dapat mengekalkan tenaga atau stamina mereka sepanjang menjalani kehidupan seharian. Tingkatkan tenaga harian kita dengan minuman protein shaklee yang dapat meningkatkan tenaga stamina.

Protein soya berasaskan tumbuhan memberikan tenaga yang lebih lama berbanding protein yang berasaskan haiwan.

Protein-soya-pertama-shaklee
Protein Soya Pertama dicipta oleh Dr. Forrest C. Shaklee pada tahun 1961.

 

Protein soya juga membantu mengurangkan kolestrol. Jumlah protein soya yang disyorkan untuk memberikan kesan penurunan terhadap kolestrol darah adalah sebanyak 25 gram sehari.

KENAPA PROTEIN PENTING UNTUK TUBUH BADAN KITA?

ESP adalah makanan tambahan yang lazat dan kaya dengan kalsium dan protein.
Protein adalah seperti blok yang membina tubuh badan kita. Contohnya apabila membina rumah, batu-bata akan disusun sebaris demi sebaris. Begitulah dibaratkan peranan protein dalam badan kita.
Esp-shaklee
Dapatkan ESP pada harga diskaun dengan menjadi ahli shaklee. Bulan April ni jugak ada promo istimewa. Nantikannya.

 

5 SEBAB MENGAPA ANDA PERLU MEMILIH PROTEIN SHAKLEE

1. Shaklee menggunakan protein soya yang tidak diubahsuai secara genetik (bukan-GMO) di bawah Program Pengekalan Identiti (IPP).
2. Setiap hidangan membekalkan 14gram protein berasaskan tumbuhan. Protein soya membantu menurunkan paras kolestrol.
3. Mempunyai skor PDCAAS (Protein Digestibility Corrected Amino-Acid Score) 1.0 iaitu penarafan yang tertinggi dan bersamaan dengan skor yang diberikan pada protein haiwan.
4. Membekalkan 9 asid amino, di mana badan kita tidak boleh menghasilkan sendiri asid amino tersebut.
5. Tinggi dengan kalsium yang membantu perkembangan tulang dan gigi yang kuat.
ESP Shaklee ini didatangkan dalam bekas canister dengan berat 850gram.
Cadangan penggunaan adalah 3 sudu besar atau 28gram serbuk ESP boleh dibancuh dengan  air masak, air sejuk, segelas susu, jus atau apa sahaja minuman kegemaran kita. Satu canister ESP boleh bertahan dengan 30 kali hidangan.
Berikut dikongsikan salah satu resipi ESP BARLI kegemaran saya.
Esp-barli
Langkah pertama: Basuh dan rebus barli sehingga kembang.
BACA JUGA  5 kepentingan suplemen kepada tubuh badan kita.
BACA JUGA  Minuman kesihatan terbaik: kenali bahan utama vivix

 

Esp-barli
Langkah kedua: Kisar barli tersebut sehingga separuh hancur.

 

 

Esp-barli
Langkah ketiga: Campurkan 3 sudu ESP dengan barli yang telah dikisar.
Langkah keempat: Sejukkan dan sedia untuk diminum.Resipi ringkas, sedap dan mengenyangkan

Jika mahu mendapatkan ESP ni boleh:

1. direct wasap saya di http://fatinhamzah.wasap.my  ATAU
2. Klik ESELL untuk membeli ESP dengan kad debit atau kredit anda sendiri.

Berminat untuk menjana pendapatan atau menambahkan pendapatan keluarga?

Jom join ahli shaklee dengan kumpulan kami AlFatehBiz. Kalau belum bersedia untuk berbisnes, join ahli untung jugak sebab dapat diskaun 20-25% untuk mana-mana produk shaklee yang berkaitan. Bila layak, next month boleh dapat bonus dalam bentuk CASH pulak. Membeli sambil dapat  cash back bonus. Kan best tu ???
Konsultasi produk akan diberikan selepas barang diterima.
Ok happy shopping.
 
? Ummi Suka ESP ?
 
Promo-esp
Hujan ESP. Dapatkan diskaun hebat semasa promo ESP pada  April 2018 ni.
 
“Pengedar Shaklee Yang Aktif dan Dipercayai”
Fatin Hamzah ID:1094300
Pengedar Shaklee Meru Klang
AlFatehBiz Founder

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Kelesuan Adrenal: Punca dan Cara Atasi

Adrenal fatigue?Kelesuan Adrenal? Pernah dengar tak tentang perkataan tu? Mungkin anda juga mengalaminya tapi tak tahu itu adalah masalah kelesuan Adrenal kan.Jom kita ikuti sedikit rumusan...

Vitamin untuk keperluan badan

Assalamualaikum semua. Salam Jumaat penuh barokah. Topik kita hari ini adalah...Mengapa Vitamin penting untuk keperluan badan Sedikit perkongsian ilmu vitamin asas saya share untuk korang...

Formula Menjemput Rezeki

Formula Menjemput Rezeki : (copy & paste) 1. DHUHA. Jika kita selalu buat 2 Rakaat, sekarang ubah lebih rakaat. Makin lama makin meningkat. Selepas Solat Dhuha...

Pengalaman bersalin di Hospital Shah Alam 2020

Kahwin di usia yang lewat Che Fatin mendirikan rumahtangga dengan jejaka pilihan keluarga di usia 29 tahun. Masa tu masih berkhidmat di Sabah Negeri Di...
BACA JUGA  Kebaikan Vitamin E kepada kesihatan