10-produk-terbaik-shaklee-di-Malaysia

10 produk terbaik shaklee di Malaysia yang perlu anda tahu

10 produk terbaik shaklee di Malaysia yang perlu anda tahu

Shaklee ada pelbagai produk di pasaran. Memang terbaek!!! Sebagai Pengedar Sah Shaklee serta pengguna produk, saya memang telah mencuba kesemua “Top 10 Best Seller” atau 10 produk terbaik shaklee ni. Jadi saya share sikit manfaat asas yang saya perolehi daripada produk-produk tersebut.

 

Manfaat produk:

  1. VIVIX – mempunyai anti-oksidan yang tinggi, memberikan tenaga, menyembuhkan luka, mengawal paras gula dalam darah, kulit lebih cantik dan awet muda serta badan rasa lebih segar kerana vivix juga berfungsi membuang toksik dari badan. (Read more: BAHAN-BAHAN VIVIX, VIVIX MEMANJANGKAN TELOMERES, VIVIX DAN MASALAH SLE)
  2. ESP – mengawal gastrik, boleh alas perut ketika berasa lapar pada waktu awal pagi dan tengah malam, menghasilkan EBM yang berkuantiti dan berkualiti, mencantikkan kulit, rambut dan kuku. (Read more: 8 SEBAB PERLU MEMILIH ESP)
  3. OMEGA GUARD – sangat baik bagi batuk berkahak. Anak-anak saya pun sukakannya. Baik juga untuk perkembangan otak anak-anak kerana omega kaya dengan omega-3, DHA dan EPA. Sel cepat berhubung tu hihi. (Read more: OMEGA GUARD KAWAL NAFSU MAKAN, OMEGA GUARD BANTU KAWAL KOLESTROL)
  4. SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS –meningkatkan imuniti badan untuk melawan penyakit, kulit lebih flawless, jerawat makin kecut, masalah gatal akibat resdung pun makin berkurangan. (Read more: KELEBIHAN VITAMIN C SHAKLEE)
  5. OSTEMATRIX – ni pun sesuai untuk merawat gastrik. Ohsem sungguh. Ostematrix baik juga untuk merawat sakit belakang, sendi dan lutut. (Read more: TIPS ATASI MASALAH SENGGUGUT, SET SARAF DAN SENDI)
  6. ALFALFA COMPLEX – dikenali juga sebagai jamu moden, terbaik untuk milk booster, mild detox, membantu masalah kencing kotor dan sebagainya. (Read more: ALFALFA SHAKLEE)
  7. VITA-E COMPLEX – menjaga sistem reproduksi lelaki, terbaik memulihkan parut dan jeragat serta tumit pecah makin pulih. (Read more: IKHTIAR HAMIL DENGAN SUPLEMEN, KEBAIKAN VITAMIN E KEPADA KESIHATAN)
  8. VITA-LEA – sumber zat besi terbaik. Bagus untuk membantu masalah low hb. Juga cepat sembuhkan luka keran 2 biji vita-lea bersamaan dengan sebiji zink. (Read more: VITAMIN IBU HAMIL UNTUK ATASI LOW HB)
  9. COLLAGEN POWDER – kolagen diperlukan oleh badan di bahagian kulit, kuku, rambut dan sendi. Kekurangan kolagen akan menyebabkan keanjalan kulit terjejas, sendi kekurangan pelincir, rambut dan kuku jadi pecah dan tidak sihat. Jadi elok sangatlah top-up dengan collagen powder shaklee ni kerana ia mudah diserap oleh badan. (Read more: KESIHATAN SENDI)
  10. LECITHIN – dikenali sebagai pengemulsi lemak, iaitu mengekang lemak dari melekat di dalam pembuluh darah seterusnya menyingkirkan lemak dari badan. Jadi nak kurus secara sihat boleh add-on lecithin dalan diet harian anda. Selain itu, lecithin sangat bagus untuk membantu masalah bengkak susu dan meningkatkan fokus serta daya ingatan. (Read more: ATASI KOLESTROL)

Info: Vitamin Kulit Cantik

10-produk-terbaik-shaklee-di-Malaysia
10 produk terbaik shaklee di Malaysia

Info: PRODUK PENJAGAAN BAYI

Sebenarnya banyak lagi manfaat dari produk-produk tersebut. Akan diceritakan secara dalam paad entri seterusnya. Tunggu okeh. Perlu diingatkan keberkesanan suplemen ini bergantung kepada badan individu. Suplemen adalah makanan tambahan sahaja yang melengkapi zat yang kurang dalam badan. Jangan pulak ada yang komplen, dah amik suplemen tapi sakit tak sembuh pun. Kalau difikirkan ubat pun begitu juga. Ambil masa untuk sembuh kan. Dalam bahasa yang mudah suplemen ini adalah vitamin. Dinasihatkan juga sebelum mengambil sebarang suplemen, rujuklah penyakit anda kepada doktor terlebih dahulu. Konsultasi doktor atau ahli farmasi penting juga di dalam pengambilan suplemen dan ubat. Jangan main hentam keromo je membeli kan.

Di mana nak cari 10 produk terbaik shaklee di Malaysia?

ok, jika berminat nak tahu kelebihan produk ni kenalah cuba sendiri. Perlukan konsultasi click je link di bawah http://fatinhamzah.wasap.my ATAU 0175438337. Nak cari 10 produk terbaik shaklee di Malaysia ni anda kena cari ejen atau pengedar shaklee yang sah. Produk Shaklee tidak dibenarkan dijual di toko jamu, kedai runcit atau mana-mana laman sesawang e-dagang. langgar akta tu. Ingat carilah ejen atau pengedar shaklee yang sah

 

“Saya Fatin Hamzah yang tulis, Pengedar Shaklee Meru Klang yang aktif lagi dipercayai”

 

5/5 (2 Reviews)
GLA-Complex-Shaklee-stabilkan-hormon-wanita
Produk Shaklee

Stabilkan hormon wanita dengan omega-6

Kenali GLA Shaklee Sumber Terbaik Omega-6 untuk stabilkan hormon wanita. GLA Shaklee diekstrak dari Borage. Ia mengandungi lebih 2 kali …

Read More →
Pengedar-Shaklee-Meru-Klang
Uncategorized

Tips memilih suplemen untuk tubuh badan kita

Tips memilih suplemen terbaik Terdapat pelbagai produk makanan tambahan di pasaran. Sama ada ianya keluaran tempatan mahupun dari negara luar. …

Read More →
Omega-guard-mengandungi-EPA-dan-DHA
Produk Shaklee

10 Kebaikan Asid Lemak Omega-3

Tahukah Anda Kebaikan Asid lemak Omega-3? Badan manusia sangat memerlukan asid lemak omega-3 untuk kekal kuat dan sihat, dan asid …

Read More →
Omega-Guard-Shaklee-membantu-perkembangan-otak-kanak-kanak
Produk Shaklee

Kebaikan Omega 3 Untuk Kanak-Kanak

Kebaikan Omega-3 Untuk Minda Kanak-Kanak   Di antara kebaikan Omega-3 kepada minda kanak-kanak adalah: Meningkatkan Prestasi Mental memberikan kesan positif …

Read More →
10-produk-terbaik-shaklee-di-Malaysia
Produk Shaklee

10 produk terbaik shaklee di Malaysia yang perlu anda tahu

10 produk terbaik shaklee di Malaysia yang perlu anda tahu Shaklee ada pelbagai produk di pasaran. Memang terbaek!!! Sebagai Pengedar …

Read More →
Shaklee-baby
Produk Shaklee

Promo Shaklee Baby – produk penjagaan bayi

Pada bulan NOVEMBER 2018 ini, salah satu promosinya adalah Shaklee Baby iaitu produk penjagaan bayi.  Shaklee Baby mula dijual secara …

Read More →

3 thoughts on “10 produk terbaik shaklee di Malaysia yang perlu anda tahu”

  1. Pingback: Kebaikan Asid Lemak Omega-3 - VITAMINSOHO

  2. Pingback: Kebaikan Omega 3 Untuk Kanak-Kanak - VITAMINSOHO

  3. Pingback: Stabilkan hormon wanita dengan omega-6 - VITAMINSOHO

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *