Produk Shaklee

10 Manfaat ESP Shaklee

0

Assalamualaikum semua. Hari ini saya nak kongsikan 10 Manfaat ESP Shaklee. Tapi sebelum tu, mari kita berkenalan dulu. Siapa saya? Macam mana boleh jatuh cinta dengan Shaklee ni.

SAYA PENGEDAR SHAKLEE ANDA YANG AKTIF LAGI DIPERCAYAI

Assalamualaikum. Hai saya Fatin Hamzah, seorang pendidik disebuah IPTA dan juga seorang online seller, iaitu Pengedar Shaklee atau ejen Shaklee. Saya adalah founder kepada kumpulan AlFatehBiz.

Saya menggunakan produk Shaklee semenjak tahun 2012. Mula kenal Shaklee semasa hamil anak yang pertama kerana saya mengalami alahan yang teruk serta mempunyai masalah low blood pressure dan low hb. Masa tu tak konsisten penggunaannya. Dah third trimester baru istiqomah consume set hamil heheh.

Setelah setahun saya consume dan rasai keistimewaan suplemen Shaklee, barulah terbuka hati untuk join member iaitu pada penghujung Disember 2013. Nak dapat harga murah sebenarnya tu, jadi kena la join ahli kan. Bila dah jadi ahli, terpulanglah sama ada kita nak makan sendiri ke suplemen tu atau amik peluang berbises dan nikmati ganjaran yang disediakan dalam Shaklee. Yang paling utama adalah ganjaran 3C!

Saya amik peluang untuk berbisnes kerana dalam Shaklee, ianya bukan semata-mata untuk mendapatkan keuntungan, tetapi membantu orang lain juga dengan memperkenalkan gaya hidup sihat dan seimbang serta produk Shaklee yang dapat membantu meningkatkan kesihatan seseorang. Oh ya, saya juga pernah menghadiri beberapa bengkel berkaitan dengan produk Shaklee bersama dengan nutritionist dan Talk Kesihatan bersama Dr Haresh. Mesti cari ilmu juga untuk jual produk dan consult masalah kesihatan ni. Jangan main bedal je kan.

Sepanjang saya berbisnes, selalunya customer akan bertanya berkenaan masalah ruam kulit, set kencing kotor, set hamil, set menyusu, set berpantang, set detoks dan set anemia. Alhamdulillah banyak feedback positif yang saya dapat. Moga berterusan dapat bantu lebih ramai orang untuk meningkatkan kesihatan.

Promo ESP (Energizing Soy Protein)

Ok, sekarang nak cerita sedikit tentang promo bulan ini iaitu Promo ESP.

Beli 2 tong ESP akan dapat less 5% ATAU Beli 6 tong percuma satu. Bagi penggemar ESP jangan ketinggalan tau. Sebab ESP ni dikira produk laku keras jugak. Cepat je licin. Jom tengok 10 manfaat esp shaklee kepada kesihatan.

INGIN HAMIL? JOM TINGKATKAN KESUBURAN.

10 Manfaat ESP Shaklee:

  1. ESP membantu mengatasi gastrik dan ketidakselesaan perut (flatulence).
  2. ESP membantu mengawal paras kolestrol dalam darah.
  3. 60 kajian menunjukkan protein soya meningkatkan ketumpatan tulang.
  4. 2 kajian menunjukkan pengamalan ESP + vitamin E serentak dapat menurunkan sehingga 40% LDL (kolestrol jahat) yang akan menyumbang kepada masalah jantung dan darah tinggi.
  5. 4 kajian menunjukkan ESP menghalang LDL dari teroksida bagi mengelakkan risiko strok dan arteri tersumbat yang membawa kepada sakit jantung.
  6. ESP membantu mengelakkan kerosakan buah pinggang.
  7. ESP mengandungi isoflavens yang merupakan bahan semulajadi bagi mencegah  sel kanser dari merebak.
  8. Protein soya meningkatkan aktiviti sel darah putih yang merupakan ejen pertahanan badan untuk melawan penyakit, serangan bakteria dan virus.
  9. ESP untuk ibu hamil. Membantu kawal glukosa dalam darah ibu hamil. Oleh itu, dengan pengambilan dos yang betul, ESP boleh mengawal kencing manis semasa hamil (GDM). Glukosa dalam ESP ini akan dilepaskan perlahan-lahan, jadi gula takkan naik mendadak dalam darah ibu.
  10. ESP bantu kawal selera makan sebab ia mempunyai indeks glisemik rendah iaitu
    berkarbohidrat kompleks. Jadi pengambilan ESP akan buat kita rasa kenyang, maka kuranglah nafsu nak makan sentiasa hehehe.

Info: Promo Keahlian Shaklee Secara Percuma

Info 2: 8 sebab perlu memilih ESP Shaklee.

Macam mana nak dapatkan produk Shaklee?

Jika perlukan sebarang konsultasi dan pembelian produk, bolehlah menghubungi saya di talian http://fatinhamzah.wasap.my ATAU 0175438337. Saya sedia membantu anda. Produk Shaklee akan saya hantar kepada anda sama ada melalui POS atau COD (Bergantung kepada ready stock dan masa)

  1. POS: Pengeposan boleh dilakukan ke seluruh Malaysia.
  2. COD: Di sekitar Klang dan Shah Alam terutamanya  di Meru, Kapar, Setia Alam dan Setia Taipan.

Ok, jumpa lagi di entri akan datang. Saya Fatin Hamzah, PENGEDAR SHAKLEE ANDA.

#PengedarShakleeMeruKlang

#EjenShaklee #AlFatehBizFounder

#meruklangresidents #kapar #setiaalam

Stabilkan hormon wanita dengan omega-6

Previous article

Promo Shaklee untuk ahli baru bermula 15 Disember 2018 – 28 Februari 2019

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *