Thursday, January 28, 2021

Ibu Hamil

Pengalaman bersalin di Hospital Shah Alam 2020

Kahwin di usia yang lewat Che Fatin mendirikan rumahtangga dengan jejaka pilihan keluarga di usia 29 tahun. Masa tu masih berkhidmat di Sabah Negeri Di...

Best Seller

10 produk terbaik shaklee di Malaysia yang perlu anda tahu

10 produk terbaik shaklee di Malaysia yang perlu anda tahu Shaklee ada pelbagai produk di pasaran. Memang terbaek!!! Sebagai Pengedar Sah Shaklee serta pengguna produk,...

Perlukah suplemen diamalkan?

Boleh ke amalkan suplemen yang banyak dalam jangkamasa yang panjang? Suplemen shaklee memang boleh!!!Banyak kajian dilakukan. Tengok ayahanda Haji Roslan story  . Walaupun dah berumur tapi...

“TOP 10 BEST SELLER”

 Shaklee ada pelbagai produk di pasaran. Memang terbaek!!! Sebagai Pengedar Sah Shaklee serta pengguna produk, saya memang telah mencuba kesemua “Top 10 Best Seller”...

BE ONE OF US NOW

Sy menggunakan produk shaklee ni semenjak thn 2012 lagi. Tapi yg betul2 aktif buat bisnes on9 baru thn ni ???. Saya bdk baru belajar...

SET SHAKLEE

BISNES SHAKLEE

Tanda-tanda kolestrol dan tips mengatasinya

Bebaskan diri anda dari kolestrol jahat... Macam mana nak tahu kita mempunyai Kolestrol Tinggi?Boleh baca tanda-tanda di bawah ni:✔️Kerap sakit kaki✔️Kebas-kebas di bahagian kaki atau...

Stay Connected

16,985FansLike
2,458FollowersFollow
61,453SubscribersSubscribe

TIPS

YOUTH

Youth Skincare: Moisture Lock Day Cream menghidratkan kulit wajah.

Youth Skincare: Moisture Lock Day Cream menghidratkan kulit wajah.Youth has no age ❤.Kalau diikutkan rasa lemau pagi tadi, memang terbongkang je la atas katil....

Penjagaan Kulit Wajah Terbaik dari Youth Shaklee

Pernah dengar tentang produk penjagaan kulit wajah berasaskan botanikal? Berkesan seawal 2 minggu pengunaan? Nak tahu, kenalah cuba Produk Penjagaan Kulit Wajah Terbaik dari Youth...

7 sebab anda perlu pilih Youth sebagai skincare

Terdapat pelbagai skincare yang berada di pasaran. Terpulang kepada pengguna untuk memilih. Tetapi dinasihatkan anda jadilah pengguna yang bijak. Di sini saya kongsikan 7  sebab...

VIVIX

Kurangkan Sakit Sendi Dan Lutut

Resveratrol dan polifenol adalah makanan tambahan terbaik untuk meningkatkan kesihatan.

Khasiat pemakanan polifenol

Khasiat pemakanan polifenol memang terbukti berkesan dapat meningkatkan kesihatan. Kat mana nak cari sumber pemakanan polifenol ni?Polifenol amat mudah didapati di dalam minuman kesihatan berasaskan...

Apakah ia Bell Palsy?

Apakah ia Bell Palsy? Bell Palsy ni adalah satu keadaan di mana berlaku kelumpuhan atau kelemahan pada salah satu bahagian otot muka. Kerosakan pada salah...

Minuman kesihatan terbaik: kenali bahan utama vivix

4 bahan utama dalam penghasilan minuman kesihatan berasaskan botanikalMinuman kesihatan berasaskan botanikal keluaran shaklee iaitu VIVIX dihasilkan dari 4 bahan utama botanikal. Ia merupakan Top...

Apa yang jaga sel DNA manusia?

Apa yang jaga sel DNA manusia? Pernah dengar tentang telomeres?Telomeres adalah "cap" atau tudung yang menjaga sel-sel DNA kita semua. Telomeres ni macam hujung tali...

FAMILY

Best tak bercuti di Avani Sepang Goaldcoast?Mestilah best. Sesuai untuk rilek bersama famili. Alhamdulillah, percutian yang dinantikan untuk famili ditunaikan jugak pada 4 Januari 2021....

CAROTOMAX

Ikhtiar untuk masalah mata

Anda mempunyai masalah mata?Mata anda rabun atau mata anda kering? Dah cuba macam-macam tapi masalah mata masih belum dapat diatasi? Apa kata ikhtiar masalah...

Carotomax bukan sahaja bagus untuk kesihatan mata malah boleh melembapkan kulit

CAROTOMAX SHAKLEE ini mengandungi 6 variti karotena.Diekstrak dari rangkaian sayur dan buahan yang kaya dengan sifat anti - oksidan seperti rumpai laut, tomato, biji...

CAROTOMAX SUPLEMEN TERBAIK YANG MEMBEKALKAN VITAMIN A

Kecil-kecil cili padi si carotomax ni. Walaupun kecil tapi memberikan kesan yang terbaik.CAROTOMAX SHAKLEE ini mengandungi 6 variti karotena, diekstrak dari rangkaian sayur...

OSTEMATRIX

Cara Selamat Atasi Minor Slipped Disc

Atasi slipped disc dengan cara selamat tanpa bergantung kepada pain killer. Pernah dengar tentang "slipped disc"? Bagaimana slipped disc boleh terjadi? Slipped disc berlaku apabila...

Testimoni Ostematrix Shaklee

Testimoni Ostematrix Shaklee. Mari kita lihat testimoni pengguna ostematrix shaklee.Adakah anda mengambil kalsium yang mencukupi? Berikut merupakan keperluan harian kalsium anda:wanita mengandung: 1000mg wanita...

Suplemen Kalsium Pembina Tulang Terbaik

Hargai Tulang Anda Dengan Ostematrix. Suplemen Kalsium Pembina Tulang Terbaik adalah ostematrix. Tulang merupakan sistem sokongan tubuh badan kita. Oleh itu adalah amat penting untuk...

VITAMIN C

LATEST ARTICLES

Petua senang hati

﷽ As Salamualaikum  & Salam Sejahtera 🌹Sahabat Syurga🌹 tentang *PETUA SENANG HATI*..😊 . "1. Latih hati sentiasa bersangka baik terutama dengan Allah . 2. Latih diri sentiasa ingat...

Sedekah itu satu rezeki dan amalan yang kekal selepas kematian

Assalamualaikum. Selamat pagi semua. Isnin 18/01/2021 . "Sedekah itu satu rezeki dan amalan yang kekal selepas kematian". Maksudnya apabila kita telah meninggal dunia, amalan bersedekah itu boleh...

Bercuti di Avani Sepang Goldcoast Resort

Best tak bercuti di Avani Sepang Goaldcoast?Mestilah best. Sesuai untuk rilek bersama famili. Alhamdulillah, percutian yang dinantikan untuk famili ditunaikan jugak pada 4 Januari 2021....

Kebaikan Kurma mengawal diabetes dan obesiti

Ini adalah hasil tulisan Dr Norman Mohd Norawi. Saya cuma share di blog untuk manfaat bersama. KELEBIHAN KURMA UNTUK DIABETES & OBESITI Kita selalu di fahamkan...

Tanda-tanda kolestrol dan tips mengatasinya

Bebaskan diri anda dari kolestrol jahat... Macam mana nak tahu kita mempunyai Kolestrol Tinggi?Boleh baca tanda-tanda di bawah ni:✔️Kerap sakit kaki✔️Kebas-kebas di bahagian kaki atau...

Kelesuan Adrenal: Punca dan Cara Atasi

Adrenal fatigue?Kelesuan Adrenal? Pernah dengar tak tentang perkataan tu? Mungkin anda juga mengalaminya tapi tak tahu itu adalah masalah kelesuan Adrenal kan.Jom kita ikuti sedikit rumusan...

Vitamin untuk keperluan badan

Assalamualaikum semua. Salam Jumaat penuh barokah. Topik kita hari ini adalah...Mengapa Vitamin penting untuk keperluan badan Sedikit perkongsian ilmu vitamin asas saya share untuk korang...

Formula Menjemput Rezeki

Formula Menjemput Rezeki : (copy & paste) 1. DHUHA. Jika kita selalu buat 2 Rakaat, sekarang ubah lebih rakaat. Makin lama makin meningkat. Selepas Solat Dhuha...

Pengalaman bersalin di Hospital Shah Alam 2020

Kahwin di usia yang lewat Che Fatin mendirikan rumahtangga dengan jejaka pilihan keluarga di usia 29 tahun. Masa tu masih berkhidmat di Sabah Negeri Di...

Punca Buasir dan Langkah Mengatasinya

  Mengapa buasir terjadi? Perlukah saya berjumpa dengan doktor? Apa itu buasir? Buasir adalah salur darah vena yang membesar di bahagian bawah rektum dan dubur. Ia akan...

Most Popular